gradimozadar.hr   gradimozadar.hr   gradimozadar.hr  gradimozadar.hr 
Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

Foto: Gehri
Ured JUUL Labs u Zurichu lijep je primjer poslovnog prostora koji više podsjeća na dnevni boravak i uređenjem interijera inspirira tim

Arhitekti su dobili zadatak motivirati zaposlenike novog JUUL laboratorija u Švicarskoj, projektiranjem atraktivnog radnog okruženja. Njihov novi ured veličine 430 m2 u središtu centra Zuricha pruža sve što je potrebno uspješnom timu.

 

Gehri_1 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

Tim ureda Gehri  dobio je zadatak projektirati sve do najsitnijeg detalja poslovnog prostora. Navedena zgrada bila je preuzeta sa zadatkom izrade kompletnog projekta. U projektiranju interijera je kreirano nekoliko zona koje obuhvaćaju različite potrebe radnog okruženja.

 Gehri_3 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

Radna mjesta za 28 zaposlenika dopunjena su novim sadržajima poput dvorane za sastanke, kabinom za sastanke i telefoniranje, jednako kao i lounge zonom te neformalnim prostorom za sastanke. Proces uređenja bio je garantiran zadanim budžetom, dok je cjelokupna preobrazba trajala punih šest tjedana, nakon čega se cijeli tim JUUL laboratorija preselio u novi prostor.

 

Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta interijera

Kako bi vrhunski dizajniran interijer imao sve funkcionalne i opuštajuće elemente, izabran je dizajnerski namještaj hrvatske tvrtke Prostoria. Tako neformalnu lounge zonu krasi garnitura Combine, fotelja i stolić Polygon te vješalica Simetria. Barska stolica Monk omogućuje ugodan telefonski sastanak u za to namijenjenoj kabini.

 

Gehri_5 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u ZurichuGarnitura Combine, fotelja i stolić Polygon te vješalica Simetria iz hrvatske Prostorie

 

Projekt je realizirala tvrtka Gehri   

 

Kao generalni ugovaratelj posla, tvrtka Gehri  bila je zadužena za svaki dio - od projektnog planiranja pa do usluge gradnje po principu „ključ u ruke“. Tim tvrtke JUUL na taj je način mogao biti usmjeren na vlastito poslovanje.Ttvrtka Gehri vodila je čitav projekt menadžment - kompletnu brigu o budućim najmoprimcima, rješavanje cjelokupne dokumentacije te vodila sastanke sa izvođačima. Period same izgradnje i preseljenja JUUL laboratorija, trajao je šest tjedana, a ostvarene su i uštede u planiranom budžetu.

 

Gehri_4 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

Glavni mendažer JUUL laboratorija je izjavio: „Suradnja s timom Gehri bila je za mene odlično iskustvo - ne samo da je projekt bio dostavljen na vrijeme i u okviru budžeta, već je ostavio našem timu okruženje koje reflektira našu poslovnu kulturu i ambiciju.“

 

Gehri_6 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

Gehri_7 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

logo-1024x640 Namještaj iz hrvatske Prostorije dio identiteta ureda u Zurichu

 

 

Izvor: https://gehri.ch/

Instagram: Gehri

 

Publisher:
gradimozadar.hr