tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

11 godina s Vama!

Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

Foto: Fibran
Povjerenje u Seismic temeljni jastuk se očito isplati! Ne samo što njime u potpunosti rješavamo toplinske mostove u temeljima, već nas ni potres ne probudi!

U moru loših vijesti koje svakodnevno slušamo i čitamo u medijima, s ponosom objavljujemo jednu stvarno lijepu poruku. Prilikom kupovine kuće, svjesni smo važnosti kvalitetne gradnje, koju možda nije moguće uočiti na prvi pogled. Kvalitetna gradnja je nešto što se dokazuje kroz cijeli životni vijek građevine.

 

Fibran_Seismic Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Zadovoljstvo nam je kada se  potvrdi da su naši napori kvalitetne i održive gradnje zaista uspješno preneseni i u stvarni život. I to ne samo u zadnje vrijeme, kada svjedočimo potresima u Hrvatskoj, nego i u sličnim slučajevima kao što su bili snažni potresi u talijanskom gradu L'Aquila ili slovenskom Bovecu. Prenosimo u cijelosti pismo obitelji Nikić iz Dolenjske (pogranično područje s Hrvatskom), gdje se itekako osjetio nedjeljni potresu u Zagrebu. Bravo ekipa. 

 

Fibran_Seismic_3 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

" Pozdrav! Drago nam je da vas možemo obavijestiti da smo zadovoljni ponašanjem naše kuće GEA 120 za  vrijeme potresa koji se dogodio u nedjelju ujutro (22.3.2020). Svi smo spavali (dijete od 14 godina i roditelji) i potres nas nije niti probudio. Ukratko, nismo ništa osjetili tijekom prvog potresa. Ostali stanovnici našeg područja osjetili su potres i probudili se. Naše objašnjenje je da je izvedba kuće Lumar i ugradnja FIBRANxps SEISMIC400-L ispod temeljne ploče odlično rješenje. Hvala vam još jednom na svim savjetima i preporukama pri gradnji, kao i na odličnoj izvedbi!!! Budite zdravi!"

 

Fibran_Seismic_5 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Fibran_Seismic_6 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Fibran_Seismic_7 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Fibran_Seismic_8 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 Fibran_Seismic_9 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Fibran_Seismic_4 Informacija s terena – Fibranov Seismic temeljni jastuk značajno umanjio snagu potresa!

 

Izvor: Fibran, Lumar hiše

Publisher:
gradimozadar.hr