tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Gradimozadar.hr od sada samo u online izdanju

11 godina s Vama!

Gradimozadar.hr od sada samo u online izdanju

Foto: Vila Mia, Primošten, GZD magazin jesen 2019.
Proteklih pet godina izlazio je besplatan GZD magazin, koji smo nakon mnogo razmišljanja ove godine odlučili zaustaviti.

Kroz proteklih devet godina postojanja portala gradimozadar.hr paralelno smo pet godina izdavali tiskano GZD izdanje s prikazanim projektima, intervjuima i predstavljanjem proizvoda u građevinarstvu.  

 

Ove smo godine donijeli odluku o trenutnom zaustavljanju svih aktivnosti u vezi tiskanog izdanja i potpunom preusmjeravanju na online.

 

O magazinu

 

GZD magazin je specijalizirani magazin koji smo pet godina periodično izdavali te je potpuno besplatno stizao na više od 2100 adresa čitatelja diljem čitave Hrvatske, dok se 900 primjeraka dijelilo građanima Zadra i putem stručnih skupova.

 

Utjecaj krize i promjena u marketinškim planovima klijenata, kao i značajno povećani troškovi poštarine rezultirali su donošenjem odluke o trenutnom zaustavljanju print izdanja i snažnijem fokusu na online.

 

Kako svi naši čitatelji ne bi ostali zakinuti za sadržaj koji smo isporučivali putem print izdanja već u ovom trenutku obogatili smo naše aktivnostima u on line izdanju. Tako ćete od sada na portalu osim redovnih vijesti i objava iz područja gradnje, arhitekture, energetske učinkovitosti i uređenja interijera povremeno čitati bogatije priloge poput intervjua i priloga o uređenju, arhitekturi, energetskoj učinkovitosti.

 

Budite u toku i pratite nas na društvenim mrežama Linkedin, Facebook, instagram i pretplatite se na naš newsletter kako biste saznali sve aktualnosti.

 

Pošaljite nam na mail info(at)gradimozadar.hr Vašu krtitiku, sugestiju, pohvalu kako bismo za Vas bili još bolji.

 

Portal gradimozadar.hr trenutno posjećuje više od 30.000 čitatelja mjesečno.

Publisher:
gradimozadar.hr