tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Geberit rješenja za tuširanje u ravnini poda

11 godina s Vama!

Geberit rješenja za tuširanje u ravnini poda

Udobno tuširanje i jednostavno čišćenje

Tuševi u ravnini poda vrlo su popularni, stoga se u prodaji mogu naći razni modeli privlačnog dizajna. Mnogi od tih modela zahtijevaju složenu ugradnju i održavanje. Geberit nudi nešto sasvim drugačije. Svojim inovativnim rješenjima, Geberit uspješno spaja maksimalnu slobodu dizajna, lako čišćenje te sigurnost pri ugradnji i korištenju. Predstavljamo Vam neke od Geberit rješenja za tuševe.

 

U_ravnini_poda_Geberit_3 Geberit rješenja za tuširanje u ravnini poda

TUŠ POVRŠINA GEBERIT SETAPLANO

Tuš površina Geberit Setaplano zadivljujući je proizvod već na prvi pogled – i prvi dodir. Izrađena od visokokvalitetnog materijala, ova površina je svilenkasta, glatka i topla na dodir. Čvrsti materijal vrlo je otporan i nepropustan te ga se lako čisti. Područje odvoda dizajnirano je bez rubova kako bi se spriječilo skupljanje nečistoća. Geberit Setaplano dostupan je u bijeloj boji i čak 14 dimenzija.

 

 

U_ravnini_poda_Geberit_2 Geberit rješenja za tuširanje u ravnini poda

TUŠ KANALICE GEBERIT CLEANLINE

Tuš kanalice Geberit CleanLine kombiniraju elegantan izgled s jednostavnom montažom podnog odvoda. Voda se odvodi putem elegantnih profila tuš kanalice od nehrđajućg čelika. Kanalice su dostupne u tri modela – CleanLine20, CleanLine60 i CleanLine80, a mogu se jednostavno i precizno odrezati na oba kraja, te tako točno postaviti ovisno o uvjetima u prostoriji.

 

 

U_ravnini_poda_Geberit_1 Geberit rješenja za tuširanje u ravnini poda

TUŠ KADA GEBERIT SESTRA
Tuš kada Geberit Sestra izrađena je od kompozitnog materijala na bazi prirodnog kamena u tri suvremene boje – bijela, kameno siva i grafitna. Elegantan odvod koji uključuje kanalicu na tuš površini sadrži prekriveni praktični češalj koji sakuplja nečistoće i omogućuje lako čišćnje. Tuš kada Geberit Sestra dostupna je u 9 veličina.

 

 

Više informacija potražite na www.geberit.hr


Publisher:
gradimozadar.hr