tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ROCKWOOL: nova PALETA PROIZVODA od kamene vune

11 godina s Vama!

ROCKWOOL: nova PALETA PROIZVODA od kamene vune

Foto: ROCKWOOL
ROCKWOOL predstavlja nove proizvode za ETICS sustave

U cilju postizanja visokih standarda novogradnje ili obnove postojećih zgrada, sve je veća potreba za kontaktnim fasadama odnosno ETICS sustavima koji se odlikuju kvalitetom, čine ih pouzdani održivi materijali i koji pružaju zaštitu od požara. Stoga investitori i projektanti sve češće odabiru fasadni sustav s izolacijom od kamene vune.

 

ROCKWOOL je razvio široku paletu  proizvoda koji zadovoljavaju potrebe tržišta i kao dio kontinuiranih nastojanja tvrtke ROCKWOOL odnedavno je na tržištu proizvod FRONTROCK PRO.

 

Predstavlja kombinaciju niske vrijednosti toplinske provodljivosti i poboljšanih mehaničkih performansi.

 

Uz njega tu su još i  FRONTROCK MAX PLUS i FRONTROCK EXTRA koji je prethodno bio poznat pod imenom FRONTROCK RENO.

 

ETICS ROCKWOOL: nova PALETA PROIZVODA od kamene vune

 

FRONTROCK PRO predstavlja izolaciju s najboljom toplinskom provodljivosti te je samim time najbolji odabir za toplinsku učinkovitost, osim toga pogodan je za sve vrste zgrada. Dizajniran je posebno za izolaciju obiteljskih kuća. Zahvaljujući jedinstvenoj tehnologiji dvoslojne gustoće objedinjuju optimalnu gustoću i mehaničke karakteristike.

 

FRONTROCK MAX PLUS karakterizira najbolji spoj toplinskih i mehaničkih svojstava te predstavlja najbolji i najprodavaniji proizvod za kontaktne fasade. Prikladan je za svaki tip gradnje i također se odlikuje jedinstvenom tehnologijom dvoslojne gustoće.

 

FRONTROCK EXTRA je izolacija s najboljim mehaničkim karakteristikama te predstavlja idealan izbor u situacijama gdje su potrebne posebne mehaničke karakteristike. Zahvaljujući izvanrednoj gustoći površine, ovaj izolacijski proizvod omogućava mehanička svojstva kao niti jedan drugi proizvod na tržištu i prikladan je za svaki tip gradnje, naročito prilikom energetskih obnova zgrada.

 

Patentirana tehnologija dvoslojne gustoće

 

Zahvaljujući patentiranoj tehnologiji dvoslojne gustoće u jednoj ploči, ROCKWOOL kamena vuna je najodrživije rješenje jer pruža odgovarajući omjer gustoće materijala i tehničkih performansi. Naša jedinstvena patentirana tehnologija predstavlja najveću inovaciju u proizvodnji kamene vune.

 

Bilo da je riječ o novogradnji ili obnovi, s visokokvalitetnim fasadnim sustavom toplinske izolacije, ostvarite svoj san o udobnosti i sigurnosti vašeg doma. ROCKWOOL izolacija izrađena je od negorive kamene vune koja u kombinaciji s odgovarajućim građevinskim materijalima osigurava maksimalnu sigurnost, energetsku učinkovitost, trajnost i ekonomičnost. Udobnost i blagostanje počinju već s odgovarajućom omotnicom zgrade.


Publisher:
gradimozadar.hr