tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Besplatno sudjelujte na najvećoj digitalnoj konferenciji o održivoj gradnji i razvoju!

11 godina s Vama!

Besplatno sudjelujte na najvećoj digitalnoj konferenciji o održivoj gradnji i razvoju!

Foto: LafargeHolcim Foundation
Hrvatski savjet za zelenu gradnju treću godinu zaredom organizira SREDIŠNJU KONFERENCIJU O ZELENOJ GRADNJI I ODRŽIVOM RAZVOJU

 Konferencija će se održati u digitalnom obliku putem ZOOM platforme, kroz 4 dana i 8 panela -  17./19./24./26. studeni 2020. godine.

 

Glavni govornik konferencije je poznati arhitekt i stručnjak,  Mitchell Joachim iz New York-a, arhitekt koji se bavi temama održivosti u području energetike, prometa, zgradarstva, infrastrukture, upravljanja vodom i otpadom. Dobitnik je velikog broja nagrada i autor mnogih znanstvenih članaka. Obrazovao se na Sveučilištu Harvard, na Columbia Sveučilištu te MIT-u te je suosnivač tvrtke Terreform ONE; Profesor, Gallatin School, New York University.

 

digital Besplatno sudjelujte na najvećoj digitalnoj konferenciji o održivoj gradnji i razvoju!

 

Na konferenciji će održati predavanje na temu: „Design with Life: Biotech Architecture and Resilient Cities“.

 

Konferencija se održava pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića te će Konferenciju otvoriti Julije Domac, ravnatelj Regionalne energetske agencije sjeverozapadne Hrvatske te posebni savjetnik Predsjednika RH za energiju i klimu.

 

Glavni sponzor konferencije je tvrtka Holcim.

 

Sudionike očekuju velik broj zanimljivih panela u okviru kojih će aktualne teme obraditi brojni domaći i strani stručnjaci iz područja zelene i održive gradnje:

  • 17.11. Zelena i održiva gradnja & Kako regulativa u graditeljstvu pomaže ostvarenju zelenog plana?/ 13. Hrvatski forum o održivoj gradnji
  • 19.11. nZEB i energetska učinkovitost & Sustainability in Public Procurement for the Construction Sector
  • 24.11. Kružno gospodarstvo & BIM i nove tehnologije u graditeljstvu
  • 26.11. E-mobilnost & Financiranje održivih projekata

 

Više informacija možete pogledati u Programu konferencije, te prijaviti Vaše sudjelovanje na Konferenciji putem Prijavnice kako biste saznali najnovije informacije i trendove iz svijeta zelene i održive gradnje.

 

Konferencija je besplatna uz prijavu te predstavlja središnje godišnje okupljanje profesionalaca koji se bave zelenom ekonomijom te održivom gradnjom i mobilnosti. 

 

Više pogledajte na www.gbccroatia.org

Publisher:
gradimozadar.hr