tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Bookva - Idealan Božićni poklon

11 godina s Vama!

Bookva - Idealan Božićni poklon

Foto: Dražen Lapić
Poklonite s ljubavlju, pa makar onoj prema sebi

Izrađen od certificirane hrvatske bukve ovaj proizvod od drva pouzdan je dodatak u Vašoj poslovnoj ili privatnoj kuhinji. Zanimljiv je iz više razloga, naime sastoji se od pladnja, daščice za rezanje koja ujedno može biti i podložak za butelju i podloška za čaše, a dizajnerski ju je osmislila Ada Kezić pod brendom ETO.

 

Sve to možete dobiti u tri veličine, a svaka sljedeća veličina sadrži i set podložaka više.

 

Radi se o ETO kolekciji asocirajućeg naziva BOOKVA jer je izrađena od domaće bukve najviše kvalitete.  

 

Bukva se također odlikuje izrazitom tvrdoćom kao i odličnim antibakterijskim svojstvima, što je čini odličnim odabirom za serviranje hrane. Površinski je zaštičena ekološkim lanenim uljem, a jednostavna je i za održavanje, jer ju je dovoljno samo isprati vodom ili prebrisati vlažnom krpom (ne smije se prati u perilici posuđa ili ostaviti da se namače u vodi) te s vremena na vrijeme treba premazati lanenim uljem, ostaviti sat, dva da se ulje upije, te višak ulja treba prebrisati suhom krpom. Pluteni podlošci se također mogu prati u vodi.

 

Bookva set Large (L)

bookva_L-_1_Medium Bookva - Idealan Božićni poklon dim. 300x284x30mm, cijena 320 kn 

 

 

Bookva set Medium (M)

 

bookva_M_Medium Bookva - Idealan Božićni poklon
dim. 300x174x30 mm, cijena 240 kn

 

 

Bookva set Small (S)

bookva_S_-_1_Medium Bookva - Idealan Božićni poklon dim. 174x174x30 mm, cijena 150 kn

 

O ETO brandu

Sam brand već djeluje nekoliko godina kao neobavezni kolektiv produkt dizajnerica čiji je cilj stvoriti prepoznatljive proizvode, potaknuti hrvatsku proizvodnju te promovirati hrvatski dizajn sa ciljem da se pri izradi maksimalno koriste reciklirani, prirodni ili ekološki materijali, domaće sirovine.

 

Brand Eto objedinjuje različite kolekcije proizvoda za osobnu i kućansku upotrebu, rasvjetna tijela, suvenire, torbe i ostalo.  Svaki proizvod živi ideju dizajnera na svoj osebujan način.

 

Kolekcije inspirirane glagoljicom (držači za knjige, podmetači, ogrlice s privjescima), kolekcije za serviranje namirnica (pladanjevi, daske za rezanje, podlošci za čaše)  ogledala inspirirana geometrijskim tijelima, sjenila za lampe, kolekcije didaktičkih igara (taktilne,  auditivne, motoričke) Sve kolekcije su nastale neovisno jedna od druge i reflektiraju individualne pristupe dizajnerica.

 

Dizajnerice koje potpisuju Eto proizvode su: Ana Armano Linta, Ada Kezić, Zrinka Nedeljković i Jadranka Soviček Krpan.

 

Naše proizvode možete pronaći u raznim galerijama, suvenirnicama i gift shopovima ili pak na društvenim mrežama. Možete kontaktirati direktno i same dizajnerice.

 

Facebook:  etodesign

Instagram:  eto.designshop

e-mail: eto.designshop(at)gmail.com

kontakt: Ada Kezić

mob: +385959021044

 

Publisher:
gradimozadar.hr