tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nova komunikativna Miele napa Con@ctivity 2.0

11 godina s Vama!

Nova komunikativna Miele napa Con@ctivity 2.0

Miele
Foto: Miele
Miele vam predstavlja novu Con@ctivity 2.0 kuhinjsku napu koja može komunicirati s pločom za kuhanje.

Zahvaljujući modernoj bežičnoj tehnologiji,  Miele Con@ctivity 2.0 kuhinjska napa može komunicirati s pločom za kuhanje. Bilo da se radi o krčkanju na laganoj vatri ili prženju na vrućoj zoni za kuhanje, kuhinjska napa odmah, automatski prilagođava snagu svog rada postavkama ploče za kuhanje.

Nakon što je ploča za kuhanje isključena, kuhinjska napa nastavlja s radom do 15 minuta, ovisno o postupcima kuhanja. To osigurava uvijek savršenu klimu u kuhinji.

Svakom tko je to iskusio to je potpuno jasno. Na primjer, u situacijama kada se prijatelji okupe kod nekog kod kuće, najčešće se završe u kuhinji, a što ne iznenađuje budući da se najbolji razgovori vode uživajući u čaši dobrog vina i u ukusnoj hrani.  Con@ctivity 2.0 kuhinjska napa tako postaje novom temom za razgovor uz savršenu kuhinjsku klimu.

Za Con@ctivity 2.0 je potrebno:  Miele kuhinjska napa s Con@ctivity 2.0 tehnologijom i za povezivanje osposobljena Miele ploča za kuhanje. Odgovarajući RF priključak za ploču za kuhanje se isporučuje  s napama osposobljenim za povezivanje

Prilikom kupnje kuhinjske nape i ploče za kuhanje s Con@ctivity 2.0 funkcijom, Miele poklanja set posuđa iittala od 4 dijela u vrijednosti 2.660,00kuna!