tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Friteza Tefal Filtra One

11 godina s Vama!

Friteza Tefal Filtra One

Fritezom Tefal Filtra One možete savršeno ispeći krafne ili krumpiriće
-

Bliži nam se doba Fašnika, vrijeme kad najprije pomislimo na maske i fini miris pečenih krafni. Iako nam ove godine zbog pandemije neće biti moguće uživati u karnevalima zabavama pod maskama, svatko će od nas to vrijeme zabilježiti na svoj način, no pri tome sigurno neće izostaviti krafne ili fritule. Na žalost dosta vremena sada boravimo kod kuće i nije prikladno odlaziti u goste i družiti se u većem broju, no svakako ćemo rado bar za naš uži obiteljski krug poželjeti ispeći krafne ili fritule. Upravo zbog toga dobro bi nam došla ova inteligentna friteza koja će nam omogućiti ne samo pečenje krafni, fritula i krumpirića, već i pripremanje mnogo drugih raznovrsnih obroka za cijelu obitelj.

 

Zahvaljujući Filtra tehnologiji svaki puta kada se priprema jelo u ovoj fritezi ulje se filtrira kroz metalnu mrežicu za filtraciju bez ostataka i tako ono ostaje čisto. Zahvaljujući tome dobivamo savršeno pečene krafne ili hrskave, domaće pržene krumpiriće do čak 1,2kg u samo jednom pečenju. Posuda friteze ima neprijanjajući sloj i može primiti do 2,1 l ulja. Friteza je opremljena sustavom hladnih stijenki tako da je vanjski dio friteze uvijek hladan na dodir i pri tome siguran, pogotovo za djecu!

 

Na fritezi se nalaze preklopne drške, te je ona stoga praktična za odlaganje. Temperatura ulja u fritezi se može podesiti u rasponu od 150° do 190° kako biste mogli uvijek ispeći svoje savršeno jelo.

Na njezinom poklopcu nalazi se prozorčić preko kojeg možete nadzirati hranu koji pripremate. Jednostavno je možete očistiti spužvom, a filtar i košara mogu se prati u perilici posuđa.

 

Publisher:
gradimozadar.hr