tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Poziv - aplicirajte na natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj s Vašim projektom

11 godina s Vama!

Poziv - aplicirajte na natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj s Vašim projektom

Imate kvalitetan projekt kojim promičete elemente održive gradnje? Koristili ste obnovljive izvore energije, ili jednostavno smatrate da Vaš projekt zaslužuje nagradu?

Hrvatski savjet za zelenu gradnju proteklih 5 godina dodjeljuje Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj. Ove godine, u suradnji s Hrvatskom udrugom proizvođača toplinsko-fasadnih sustava, Hrvatski savjet za zelenu gradnju ponovno raspisuje natječaj za Godišnje nagrade za zelenu gradnju i održivi razvoj.

 

Cilj nagrada je podizanje ugleda struke u široj i stručnoj javnosti, promicanje izvrsnosti na području zelene gradnje i održivog razvoja, stalno unapređenje načela dobrog poslovanja i cirkularnog gospodarstva, a sve u cilju očuvanja okoliša i održivog razvoja u Republici Hrvatskoj.

 

Nagrade će se dodijeliti u 6 kategorija:

 

1. Osoba godine

2. Institucija / Organizacija godine

3. Građevina godine - Novogradnja

4. Građevina godine - Rekonstrukcija

5. Projekt godine

6. Studentski projekt godine (diplomskih studija)

 

Ove će nagrade biti priznanja za izvrsnost i postignuća na području zelene gradnje i održivog razvoja, a namijenjene su pravnim ili fizičkim osobama, stručnjacima za zelenu gradnju i održivi razvoj zaposlenim u tvrtkama, javnom sektoru, nevladinim udrugama i agencijama te samostalnim stručnjacima iz ovoga područja.

 

Odluku o nagradama donijet će stručno povjerenstvo kojeg čini 11 stručnjaka za zelenu gradnju i održivi razvoj, te će iste biti dodijeljene na posebnoj svečanosti u prosincu 2021. godine.

 

Natječaj je otvoren do 31.10., a mogu se prijaviti svi koji su u prethodnom razdoblju doprinijeli zelenoj gradnji i održivom razvoju.

 

Više informacija možete pogledati ovdje.

 

 

Publisher:
gradimozadar.hr