tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

11 godina s Vama!

Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

Svima omiljeni još od 1999. godine: četvrta generacija GROHE Eurosmart impresionira svestranim varijantama proizvoda

Prije više od 20 godina GROHE je predstavio svoju prvu Eurosmart slavinu za kupaonicu. Od tada do danas linija proizvoda se razvila u bestseler u portfoliji slavina - pozicionirajući se kao omiljeni odabir proizvoda za profesionalce.

 

Beskontaktna_slavina_s_rukom Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama 

Tako prva GROHE 2-u-1 hibridna slavina kombinira prednosti jednoručne miješalice s beskontaktnom pogodnosti, a nove varijante ručica i integrirani termostat povećavaju sigurnost korisnika.

 

Eurosmart se razvijao sa svakom generacijom, što je presudno ako želite na tržište donijeti značajne i relevantne proizvode. Naše se okruženje neprestano mijenja, a na promjenjive potrebe moramo reagirati novim rješenjima tj. proizvodima. Trenutno, globalna zdravstvena kriza prisiljava svijet da preispita svoje higijenske standarde.

Stoga smo razvili hibridnu verziju Eurosmarta koja kombinira higijensko beskontaktno i ručno korištenje. Drugi su primjer varijante ručica koje odražavaju složenost različitih životnih situacija i činjenicu da svaki potrošač ima različite zahtjeve: duge ručice mogu pojednostavniti svakodnevni rad liječnika, dok su ručice sa izrezom savršene za djecu i starije ljude u višegeneracijskim domaćinstvima.

Eurosmart je savršen dokaz da se inovacije ne moraju odnositi samo na nove linije. Biti inovativan na relevantan način također znači mijenjanje osnovnih proizvoda. Jedino ova, na čovjeka usmjerena rješenja, omogućit će nam stvaranje boljih domova, objasnio je Jonas Brennwald, voditelj LIXIL EMENA.

 

 

Raznovrsnost proizvoda u svom najboljem izdanju

 

Ponovnim lansiranjem Eurosmart slavine za kupaonicu, GROHE postavlja vodstvo u inovacijama: brend ne predstavlja samo suvremeni dizajn već i potpuno nove verzije postojećih proizvoda. Razvoj linije Eurosmart usmjereno je na stvaranje svrsishodnih proizvoda i provodi se imajući na umu konkretnu namjenu tih proizvoda: na primjer, ručica Eurosmart Loop pojednostavljuje prianjanje zahvaljujući izrezanom središtu. To čini proizvod idealnim za ljude s ograničenim motoričkim sposobnostima te za domove za njegu, omogućujući svima da što duže žive što samostalnije.

 

GROHE_Eurosmart_Bath_Mood_3 Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

 

Eurosmart varijanta za zdravstveni sektor opremljena je izuzetno dugačkom ručicom koja liječnicima omogućuje upravljanje slavinom laktom, smanjujući na taj način kontakt s površinama. Različite varijante ručice izravno se odnose na život ljudi i savršen su odraz GROHE pristupa usmjerenog na čovjeka. To također uključuje i profesionalce za instalaciju: novi kut proizvoda olakšava postupak instalacije.

 

GROHE_Eurosmart_Bath_Mood_5 Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

 

Eurosmart hibridna varijanta nudi dodatne prednosti kada je u pitanju higijena. Kombinira prednosti ručnog i beskontaktnog korištenja. Korisnici mogu odlučiti žele li koristiti ručicu ili beskontaktnu dodirnu tehnologiju koja aktivira protok vode putem integriranog senzora. Kada nema potrebe za dodirivanjem slavine prilikom pranja ruku, rizik od širenja klica i unakrsne kontaminacije je minimaliziran. 

 

 

Kako bi korisničko iskustvo bilo još bolje, posebno za kućanstva s djecom i starijim osobama, linija Eurosmart opremljena je novom sigurnosnom tehnologijom. Zahvaljujući integriranom mikro termostatu, temperatura se može ograničiti kako bi se spriječile ozljede od opeklina.

 

GROHE_Eurosmart_izvlacni__mixer_Chrome1 Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

 

 

Za dodatnu pogodnost korištenja tu je i varijanta izvlačnog izljeva koja nudi potpunu fleksibilnost - savršena za pranje kose ili čišćenje umivaonika. Tehnologija za uštedu vode i energije integrirana u liniju Eurosmart podržava napore potrošača da postignu održiviji način života. Na primjer, tehnologija GROHE EcoJoy smanjuje protok vode, obogaćujući vodu zrakom, osiguravajući na taj način savršen, voluminozan protok uz uštedu dragocjenih resursa - izvrstan izbor za ekološki osviještene potrošače.

 

GROHE_Eurosmart_Bath_Mood_1 Grohe Eurosmart: klasika u novim varijantama

 

Dostupna u ukupno pet veličina, u rasponu od S do XL, linija GROHE Eurosmart nudi rješenje za bilo koji projekt kupca. Najbolji dio: za holističke koncepte interijera instalateri i dizajneri mogu pronaći odgovarajuću Euro keramiku u GROHE portfoliju, koja nadopunjuje slavinu u dizajnu i funkciji. Također, linija Eurosmart može se pronaći i u GROHE portfoliju kuhinja, što Eurosmart čini savršenim izborom za usklađene koncepte dizajna.

 

Otkrijte što je sljedeće na novoj digitalnoj platformi GROHE X


Publisher:
gradimozadar.hr