tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

11 godina s Vama!

Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

Foto: Viessmann
Kompaktni i učinkoviti zidni plinski kondenzacijski uređaji Viessmann 100-W/111-W imaju odličan omjer cijene i kvalitete, kako za stanove tako i obiteljske kuće.

Viessmann, kao veliki proizvođač s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji zidnih uređaja, zna što je korisnicima važno pri odabiru i kupnji plinskog kondenzacijskog uređaja.

 

Zbog toga se zidni uređaji Viessmann ne odlikuju samo inovativnom tehnologijom i performansama, već osobitom pouzdanošću i trajnošću.

 

Zahvaljujući modernim sklopovima, zidni plinski kondenzacijski uređaj izuzetno štedi prostor i može se ugraditi unutar male niše. Bočni razmaci za servis nisu potrebni, a svi priključci nalaze se na dohvat ruke s prednje strane uređaja.

 

To čini Vitodens 100-W/111-W idealnim za modernizaciju stanova ili obiteljskih kuća.

 

Srce vašeg sustava grijanja - MatriX-Plus plamenik

 

Novi MatriX-Plus plamenik ističe se prije svega učinkovitim radom kao i niskim emisijama štetnih tvari i buke. Specijalna MatriX površina sastavljena je od nehrđajućeg čelika, zbog čega je neosjetljiva na visoke temperature i na taj način brine o pouzdanom radu i dugom životnom vjeku.

 

matrix-plus-brenner_1 Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

 

Inox-Radial od nehrđajućeg čelika

 

Izmjenjivač topline InoxRadial od nehrđajućeg čelika otporan na koroziju središnji je dio Vitodensa 100-W/111-W i pretvara uloženu energiju, s nenadmašivim stupnjem učinkovitosti od 98 posto, u toplinu.

 

Inox-Radial-Heizflaeche_1 Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

 

Jamstvo na izmjenjivače topline je 10 godina kod uljnih/plinskih kondenzacijskih kotlova do 150 kW.

 

Jednostavno upravljanje putem LCD ekrana

 

LCD ekran nove elektroničke platforme sa 7-segmentnim prikazom karakterizira vrlo jednostavno i razumljivo posluživa nje te decentni dizajn u optici „crne ploče“(Blackpanel). Instalacijom grijanja s jednim direktnim i/ili jednim miješajućim krugom grijanja može se jednostavno upravljati.

 

LCD-Display-HomeBrowsingView_1 Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

 

Ušteda energije, udobnost i sigurnost uz ViCare

 

Vitodens zidni plinski kondenzacijski uređaji s novom elektroničkom platformom imaju integrirano WLAN sučelje. Po želji ono povezuje grijanje izravno internetom. Pomoću aplikacije ViCare upravljanje grijanjem je vrlo jednostavno i intuitivno.

 

ViCare-App_1 Plin u kućanstvu? Samo uz pouzdane i trajne uređaje!

 

Aplikacija otvara mogućnost ponude digitalnih usluga, a jedna od njih je izravni kontakt sa servisnom tvrtkom za održavanje sustava grijanja. Aplikacija ViCare pruža informacije o trenutnom radnom stanju energetskog sustava. Vremenski programi za grijanje i pripremu tople vode pomažu u uštedi troškova energije i ViCare je kompatibilan sa gotovo svim iOS i An- droid uređajima.

 

Na zahtjev *, ViCare koristi GPS funkciju pametnog telefona i otkriva udaljenost do grijanja. Ako se prekorače zadane udaljenosti, sobna temperatura se automatski smanjuje. Sustav možete proširiti i ViCare termostatom i uživati u još većoj udobnosti i učinkovitosti.

 

PREDNOSTI VITODENS 100-W I VITODENS 111-W

  • osobito atraktivan odnos cijene i učinka
  • dugotrajnost i učinkovitost zahvaljujući Inox-Radial izmjenjivaču topline od nehrđajućeg čelika
  • MatriX-Plus plamenik s regulacijom izgaranja za trajni visoki stupanj iskoristivosti i niske vrijednosti emisija
  • jednostavna i intuitivna upotreba LCD ekrana sa 7-segmentnim prikazom i dodirnim tipkama kao i alternativno putem mobilnih uređaja korisnika
  • povezivost s internetom putem integriranog WLAN sučelja za upravljanje i servis putem Viessmann App aplikacija
  • certificirano za 20 posto udio vodika u zemnom plinu

Publisher:
gradimozadar.hr