tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Održavanje Međunarodnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja

11 godina s Vama!

Održavanje Međunarodnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja

ArhiBau kultura građenja i održivi razvoj
Foto: ArhiBau
Dođite na ArhiBau prvo izdanje regionalnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja s više od 60 stručnjaka, koji će se održati u zagrebačkoj Areni od 7. do 9. listopada i upoznajte nove materijale, tehnologije i trendove u gradnji i obnovi. Prateća konferencija donosi razgovore i panel-rasprave s vodećim stručnjacima iz građevinskog sektora.

Posjetiteljima će predstaviti svoje najbolje proizvode i inovativna rješenje za suvremenu i održivu gradnju, neovisno o tome tražite li opremu za novi dom, gradite kuću za odmor, obnavljate stambeni objekt ili uređujete poslovne prostore.

 

Upoznat ćete se s novim proizvodima, materijalima i suvremenim rješenjima u građevinskoj industriji. Na sajmu izlažu brojne tvrtke iz građevinskog sektora i opremanja - Beton Lučko, Samoborka, Sika, Velux, Rockwool, Lokve, ISO SPAN, Fermacell, Ytong, AluKönigStahl, Internorm, Reynaers Hrvatska, PPS Galeković, Kamen Jajce, Zajednica davatelja PVC sustava za građevinsku stolariju HGK, Genesis grupa, 3D Art, Hutterer & Lechner, M Sora Norica, Bjelin, Profine grupa, James Hardie, Aestuver, Variotherm, Koch.

 

U programu konferencije ArhiBau, koja se održava u isto vrijeme, sudjeluje više od šezdeset stručnih predavača, koji će obrađivati teme planiranja, projektiranja i gradnje budućnosti prostora temeljima Novog europskog Bauhausa, inicijative Europske komisije.

 

Arhibau_regionalni_sajam_graditeljstva_i_konferencija Održavanje Međunarodnog sajma i konferencije graditeljstva i održivog razvoja

 

Ulaznice su dostupne na blagajni Arene od 7. do 9. listopada!

 

Dnevne (25 kuna) i trodnevne ulaznice (60 kuna) za sajam bit će moguće kupiti na blagajni Arene u dane održavanja. U cijenu kotizacije za konferenciju (450 kuna) uključeni su cjelodnevni programi predavanja, ulaznica na sajam i dva večernja druženja nakon konferencijskog dijela  (7. i 8. listopada), uz dodjelu bodova za stručno usavršavanje.  Prijave za konferenciju moguće sve do početka sajma, a kotizacija se može platiti in a blagajni Arene Zagreb. 

 

Za sudjelovanje na sajmu i konferenciji bit će nužno pripremiti COVID-19 potvrde.

 

Sve informacije dostupne su na www.ArhiBau.hr.

Publisher:
gradimozadar.hr