tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

11 godina s Vama!

Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

CDS Bond d.o.o.
Foto: CDS Bond d.o.o.
Pouzdano, brzo i kvalitetno osigurajte video nadzor Vaših objekata. Izbjegnite nepotrebne troškove i prepustite nadgledanje objekata videonadzorom i alarmnim sustavom, profesionalnom timu CDS Bond.

CDS Bond d.o.o. je tvrtka koja se bavi zaštitarskim djelatnostima za videonadzor, dojavni centar i alarmne sustave. Usavršavanjem proizvodnih i radnih procesa uz zajamčenu kvalitetu, ova zaštitarska služba se uistinu izdvaja na tržištu, prvenstveno stručno osposobljenim ljudima te kvalitetno pruženim uslugama iz djelokruga poslovanja. 

 

Nadzorni_centar_za_video_dojave_CDS_Bond-1 Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

 

CDS Bond nadzire i prati Vaše objekte u izgradnji kroz sustav tehničke zaštite koji obuhvaća video nadzor i alarmni sustav povezan s dojavnim centrom CDS Bond. Prema riječima zaštitarske službe, ovo rješenje je dokazano učinkovitije od tjelesne zaštite na gradilištu, jer je tehnika pouzdanija, postoji mogućnost spajanja na video nadzor u realnom vremenu preko mobitela i/ili web aplikacije na računalu, a troškovi nadzora su niži.   

 

AB_GRADNJA_GOSPI_CAM_5_main_20210623092207_41 Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

 

Posebno ističu kako su na tržištu konstantno poticali implementaciju nadzornih uređaja jer su time unaprijedili mogućnosti čuvarskih službi, pa su tako dva oka jednog čuvara, zamijenjena sukladno procjeni ugoženosti sa odgovarujućim brojem kamera, što omogućava bolji i širi nadzor čuvanog mjesta, a uz stručne suradnike i identifikaciju počinitelja kaznenih i prekršajnih djela.

 

Nadzorni_centar_za_video_dojave_CDS_Bond-2 Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

 

CDS Bond pruža usluge nadzora ulaska i izlaska zaposlenika iz štićenog prostora, sprečava i otkriva štetne pojave i protupravne radnje, poduzima sve mjere zaštite, nadzire i prati gradilišta i objekte od pripremnih do završnih radova. 

 

Bond ujedno posjeduje i svoj interventni tim koji je licenciran za hitno rješavanje protupravnih radnji, a nadzorni centar CDS Bond snima i prati sve trenutne događaje u Vašem prostoru i okolini kako bi otkrio potencijalnu prijetnju u Vašem objektu te Vas obavijestio u najkraćem mogućem roku.

 

Dosad su spriječili stotine kriminalnih radnji i uhvatili brojne osumnjičenike. Broje po nekoliko tisuća zadovoljnih korisnika, a kvaliteta usluge i zadovoljstvo klijenata njihov je glavni prioritet. 

 

Protuprovalni_protuprepadni_vatrodojavni_i_protupoplavni_alarmi_CDS_Bond Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

 

Budno i s velikom pažnjom prate štićene objekte i stoje Vam na usluzi 24 sata dnevno, tijekom cijele godine. Za klijente ugrađuju posebne kamere i alarme te prate situaciju na gradilištu po dogovoru 0-24h ili samo onda kad Vaše gradilište napuste radnici. Uz CDS Bond, možete pratiti Vaše gradilište u svakom trenutku pa čak i preko mobitela. 

 

Videonadzor_sa_alarmnim_sustavima_za_zastitu_objekata_CDS_bond-1 Osigurajte kvalitetan i pouzdan video nadzor objekata

 

CDS Bond je pravi izbor za sigurnost i nadzor Vašeg objekta.

 

Više o zaštitarskoj službi CDS Bond pročitajte na: https://www.bond.hr/, ili ih kontaktirajte telefonom +385 99 624 5007