tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 ROCKWOOL raspisao natječaj za prestižne stipendije 14. godinu zaredom

11 godina s Vama!

ROCKWOOL raspisao natječaj za prestižne stipendije 14. godinu zaredom

Foto: ROCKWOOL
Tvrtka ROCKWOOL Adriatic već 14. godinu zaredom u sklopu programa Je li plava boja vaše latice?  raspisao natječaj za učeničke i studentske stipendije. Osim stipendija, stipendistima nudi i praksu kao i mogućnost zapošljavanja po završetku školovanja.

Komu će ove godine pripasti jednogodišnja studentska stipendija u iznosu od 30 tisuća kuna odnosno učenička od 10 tisuća kuna saznat ćemo tijekom prosinca, a natječaj je otvoren do 7. studenog 2021. godine do 23:59 sati.

 

Novost je što od ove godine svoje prijave kandidati mogu isključivo slati u elektroničkom obliku i to na email adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

 

Jako se veselimo 14. generaciji naših stipendista. Naš program stipendiranja se kroz godine nadograđuje i mijenja te postaje sve bolji. Novost koju smo uveli ove godine je zapravo naš doprinos digitalizaciji društva i očuvanju resursa i okoliša. Naime, za razliku od svih prijašnjih godina, naši kandidati svoje prijave mogu slati isključivo mailom. Mislimo da će tako biti puno lakše i našim kandidatima jer komunikacija u digitalnom obliku je dio njihove svakodnevice“, izjavila je Anđelka Toto-Ormuž, voditeljica korporativnih poslova.

 

ROCKWOOL je kroz 13 generacija do sada stipendirao 111 učenika i studenata i vjeruju kako je uloženih više od 2 i pol milijuna kuna njihov odličan doprinos razvoju društva. Za ovaj program udruge eSTUDENT dodijelila je 6 zlatnih indeksa u kategoriji najboljih programa stipendiranja studenata u državi.

 

Publisher:
gradimozadar.hr