tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kako brzo i jednostavno unijeti promjenu u životni prostor?

11 godina s Vama!

Kako brzo i jednostavno unijeti promjenu u životni prostor?

Foto: Dovido.hr
Ulazimo u hladnije razdoblje godine kada dani kraće traju, tako da se svi uglavnom povlačimo u svoje kuće i stanove te tamo čekamo dolazak proljeća, toplijih i duljih dana.

No, što kada nam je vlastiti interijer već pomalo dosadio i želimo neku promjenu koja ne zahtijeva previše vremena, ali isto tako ni novaca? I da nam nisu potrebni majstori, već da sve možemo sami uraditi?

Najjednostavniji način za brzo, jednostavno i povoljno osvježenje različitih vrsta interijera su zasigurno tapete za zidove.

 

Tapete za zidove – jednostavno i brzo rješenje za osvježenje interijera

Bez obzira na to o kojoj je prostoriji u domu riječ, dnevnoj sobi, blagovaonici, spavaćoj ili dječjoj sobi, hodniku ili pak kuhinji, tapete za zidove odlična su ideja.

Tapete za zidove dostupne su u cijelom spektru različitih motiva, slika, boja i nijansi, među kojima baš svatko može pronaći onu koja će se idealno uklopiti u njegov životni prostor.


   

Za svakoga ponešto

Oduvijek ste željeli postaviti kamene obloge na zid u dnevnom boravku, ali je to uvijek zahtijevalo previše truda, vremena i novca? Odlučite se za tapetu s takvim uzorkom – ne samo da ćete proći značajno povoljnije, već ćete preskočiti radove u sobi koji mogu trajati i više od tjedan dana. Postavljanje tapeta relativno je jednostavan i brz posao koji ne zahtijeva posebna znanja.

Ljubiteljima putovanja svidjet će se tapete s kartom svijeta, zahvaljujući kojima ne samo da će lakše planirati svoje sljedeće putovanje, već će se moći vrlo jednostavno pohvaliti gostima koja su sve mjesta posjetili.

I, naravno, dječje sobe. Djeca su poznata po tome da su u jednom trenutku najveći ljubitelji dinosaura, a već sljedeći tjedan ne mogu vidjeti dinosaure i žele zid ukrašen svemirskom tematikom. Udovoljite njihovim željama, i istovremeno sačuvajte svoj unutarnji mir – postavite im željene tapete, a kada im se prestanu sviđati, jednostavno ih skinite ili pak zamijeniti motivom koji je trenutačno „u modi“.

Današnje tapete dostupne su u zbilja širokoj ponudi u kojoj je zaista lako pronaći nešto idealno za sebe.

Na kraju, ako znate da ćete puno vremena provoditi u svome domu i želite nešto promijeniti, ali bez pretjeranih radova, odlučite se za nove tapete. Ili, ako nikada niste imali tapete, možda je sada pravi trenutak da razmislite o njima.

 

Izvor slike:

Dovido.hr