tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Neka vaši zaposlenici uživaju u najboljoj kavi

11 godina s Vama!

Neka vaši zaposlenici uživaju u najboljoj kavi

Detalji čine razliku s Krupsovim potpuno automatiziranim espreso aparatom Intuition Preference.

Pametne tehnologije u modernom dizajnu - Krups Intuition Preference potpuno automatizirani espreso aparat nudi vam neusporedivo iskustvo uživanja u kavi. Uživajte u širokoj paleti napitaka od kave u udobnosti vašeg doma.

 

Vjerujte svojoj intuiciji

 

KRUPS je cijelo vrijeme mislio na spoznaju prednosti novog aparata za kavu. Od intuitivnog vođenja kroz pojednostavljeno i personalizirano korištenje, pa sve do savršene kave koju volite piti – šalicu za šalicom. Upravljačko sučelje kao ono kod pametnog telefona, s ogromnim zaslonom osjetljivim na dodir, sadrži napredne postavke personalizacije kao i intuitivne indikatore u boji - sve u pametnom, praktičnom dizajnu. 

 

Sve što preostaje je povjeriti se svojoj intuiciji! KRUPS intuitivni svjetlosni pokazatelji čine svakodnevnu uporabu bez napora: crvena upozorenja vode vas kroz rukovanje i održavanje, dok prilagodljiva obojena svjetla olakšavaju vaš doživljaj - za brzu i intuitivnu navigaciju. 

 

Krups_EA8738_Intuition_Preference_-_Caffe_late Neka vaši zaposlenici uživaju u najboljoj kavi

 

Uvijek savršeno 

 

Krups Intuition Preference potpuno automatizirani espreso aparat je opremljen patentiranom Quattro Force tehnologijom koja optimizira svaki ključni korak u procesu pripreme espresa, od mljevenja i sabijanja do perkolacije i cijeđenja. Osim toga, metalni mlinac za kavu možete podesiti za grubo ili fino mljevenje te tako brzo odabrati željeni intenzitet kave. 

 

Personalizirano iskustvo

 

Aparat ima mogućnost personalizacije za dva korisnika zahvaljujući postavkama za pojednostavljeno, personalizirano korištenje: može se odabrati boju svjetla, vrstu prikaza i svjetlinu, pa čak i postaviti odabir naprednih napitaka kako bi uvijek bili na dohvat ruke. 

 

TIRAMISU_irska_kava Neka vaši zaposlenici uživaju u najboljoj kavi

 

Kava i mliječni napitci

 

Aparat nudi 11 personaliziranih napitaka, kao i integrirani OTC sustav, za ukusni cappuccino, latte macchiato i još mnogo toga - sve sa savršenom pjenom.

 

Uvijek čisto

 

Provedite manje vremena brinući o čišćenju i više uživajući u savršenoj kavi uz KRUPS sustav automatskog čišćenja. Taj se sustav temelji na integriranoj, zatvorenoj, infuzijskoj komori koja ne zahtijeva ručno uklanjanje kako bi se očistila.