tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Inteligentan pomoćnik u čišćenju kućanstva

11 godina s Vama!

Inteligentan pomoćnik u čišćenju kućanstva

Nikad do lakšeg čišćenja uz novi robotski usisavač kojim upravlja umjetna inteligencija.

Rowenta X-PLORER Serie 120 AI robotski usisavač visoko je tehnološko rješenje za čišćenje kao nijedno drugo do sada. Koristi najmoderniju tehnologiju koja ispunjava sve potrebe za čišćenjem u suvremenim kućanstvima.  

 

Visokotehnološka navigacija pokrenuta AI tehnologijom – umjetnom inteligencijom nudi neusporedivu personalizaciju s preporukama na temelju navika, automatski zabranjenim zonama na temelju prošlih usisavanja, rutinama čišćenja, kompatibilnošću glasovnog asistenta i mogućnošću integracije u vaš pametni dom. 

 

Rowenta_RR7867_robotski_usisavac Inteligentan pomoćnik u čišćenju kućanstva

 

Ovaj vrhunski automatski usisavač "idi bilo gdje" pruža vrhunsko čišćenje na jednostavan način: tehnologija lasera i smart kamere, te obrada senzora u stvarnom vremenu, otkrivaju niže prepreke od tradicionalnih robot usisavača Rowenta s laserskom kupolom. Opremljen je s čak 6 senzora protiv padova niz stepenice.

 

Otkrijte jednostavno mapiranje doma, upravljanje u više prostorija / više etaža, automatsko podešavanje snage usisavanja i još mnogo toga. Ovim robotskim usisivačem bijele boje možete se povezati pomoću WIFI veze. Sve to možete obaviti pomoću svog pametnog telefona, glasovnog asistenta ili računala na kojima imate instaliranu odgovarajuću aplikaciju. 

 

Rowenta_RR7867_robotski_usisavac_u_dnevnom_boravku Inteligentan pomoćnik u čišćenju kućanstva

 

Tehnologija se poklapa s performansama, s akcijom čišćenja 4 u 1 koja ostavlja vaš dom besprijekornim i s impresivnim nizom poboljšanih značajki. Dvije bočne četke omogućavaju čišćenje kutova i teško dostupnih područja u prostorijama, a središnja četka prikuplja veliku prašinu i smeće. Digitalni motor snage 2700 Pa kojeg pokreću litij ionske baterije omogućuje pouzdano usisavanje, a sustav Aqua Force dodatno brisanje već usisanih površina. Aqua Force sustav je zadužen za blistavo čiste podove koje briše vlažnom krpom i time uklanja mrlje i najmanje čestice prašine.

 

Svi ti sustavi čine ga primjerenim i za vlasnike kućnih ljubimaca.

 

Ovaj robotski usisavač opremljen je s visoko učinkovitim filterom tako da je primjeren za čišćenje prostorija u kojima žive osobe s problemima raznih alergija. 

 

Više informacija potražite na: https://www.rowenta.hr/