tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Dovedite svjetlost i prozračnost u svoj dom

11 godina s Vama!

Dovedite svjetlost i prozračnost u svoj dom

Nedostaje vam prirodnog svjetla i prozračnosti, a pritom želite svoj prostor učiniti i vizualno većim, Hörmann predstavlja idealno rješenje za vrata koja će to omogućiti.

Već niz godina se kod klijenata, ma kojem god stilu uređenja naginjali, primjećuje sklonost da se u prostorima u kojima žive ili rade osigura što veća doza svjetlosti, da se dobije dojam prozračnosti, a samim time i vizualni dojam da je prostor veći nego što jest. 

 

Staklo je materijal koji je najbolji izbor za realizaciju takvih želja i stoga su staklena Hörmann LOFT vrata sve traženiji proizvod. Staklena vrata uklopljena u industrijski stil uređenja čine prostor ujedno modernim i elegantnim te osiguravaju pogled na susjedne prostorije što je prednost i u životnom i u radnom prostoru. 

 

Hormann-_Loft_sobna_vrata_3 Dovedite svjetlost i prozračnost u svoj dom

 

Staklena Hörmann LOFT vrata karakterizira i estetski minimalizam, koji omogućuje njihovo kombiniranje s različitim stilovima opremanja. Jasne linije daju strukturu vrata, a staklene površine u kombinaciji s iznimno uskim filigranskim čeličnim profilima uspijevaju očuvati dojam elegancije čak i kod vrlo velikih dimenzija vrata. 

 

U uredima se staklenim vratima postiže dojam „open spacea“ što olakšava komunikaciju u opciji koja ja za rad praktičnija i ugodnija od potpuno otvorenog prostora. U domovima pak većina ljudi, posebno tijekom zimskih mjeseci, provodi malo vremena u kojem je dostupna prirodna svjetlost pa je stoga dobrodošao svaki element u prostoru koji propušta zrake svjetlosti. 

 

Hormann-_Loft_sobna_vrata_2 Dovedite svjetlost i prozračnost u svoj dom

 

Sofisticirana kombinacija stakla i čelika idealno je rješenje i za vrata u potkrovnim prostorijama jer osiguravaju maksimalnu transparentnost, a u takvim prostorima protok svjetlosti sa svih strana ima veliki značaj, dapače, nerijetko ima presudan utjecaj na dojam ugode i udobnosti. 

 

Uz standardnu Hörmann garanciju i sigurnost, mogućnost da se ovaj tip vrata dizajnira prema željama klijenta, razlog je njihove sve veće prisutnosti u domovima i uredima.