tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Uživate li u hladovini bora?

11 godina s Vama!

Uživate li u hladovini bora?

Zasigurno ste u ljetnim mjesecima zahvalni na hladovini koju vam donose borovi

Hladovina u ljetnim mjesecima, ovog spororastućeg zimzelenog drva ono je što najviše želimo. Zasigurno u ovim ljetnim mjesecima i sami mnogo više razmišljate o tome kako uloviti hladovinu, dok vam ukrašavanje doma nije ni na kraj pameti?

No, u vrijeme kad na sniženjima kupujete odjeću za sljedeću ljetnu sezonu, jednako tako možete uloviti odlične popuste za božićnu kupovinu i pripremiti

umjetni bor kao simbol blagdana i topline baš na vrijeme. 

 

Umjetno drvce i njegove prednosti

 

Umjetno_Boino_drvce_1 Uživate li u hladovini bora?

 

Koje su sve prednosti umjetnog drvca? Prije svega, to je njegova dugovječnost. Kvalitetna božićna jelka s vama će doslovno preživjeti desetljećima. Lako je možete rasklopiti, ukrasiti i vratiti nakon blagdana u kutiju. Savršeno je to što ju možete kititi koliko god želite. Ne morate brinuti da će se osušiti i da će iglice početi otpadati. Umjetna jelka će i dalje biti lijepa.

 

Još jedna prednost je što se ne morate brinuti o umjetnom drvetu. Kod živog božićnog drvca morate paziti da ima vode i da se ne bi postavilo blizu izvora topline, a također morate pomesti otpale iglice. Ne morate ništa od ovoga raditi s umjetnim drvcem. Samo ga složite, ukrasite ga i uživajte u njegovoj ljepoti.

 

Umjetno_Boino_drvce_2 Uživate li u hladovini bora?

 

Uz umjetno drvce, za razliku od živog, ne morate brinuti da će izgledati asimetrično ili uvelo. Savršen dizajn i oblik prednost su umjetnog božićnog drvca. Sastoje se od grančica koje možete sami oblikovati kako bi odgovarali prostoru u vašem domu. Jednako velika prednost umjetnih drvca nad živim je njihov višebojni dizajn. Bez obzira žudite li za klasičnim zelenim ili snježnim bijelim drvcem, nije problem. Možete čak birati između netipičnih varijacija boja drveća.

 

Možda se ne čini tako, ali uštedjet ćete umjetnim drvcem. Kvalitetno umjetno božićno drvce je jednokratna investicija, a za zbilja lijepo živo drvo morate svake godine izdvojiti novac. S ekonomske strane, umjetno je drvce definitivno bolji izbor.

 

Savršeno umjetno drvce možete naručiti iz udobnosti svog doma na web stranici svijetdrveca.hr, koja nudi najveći izbor kvalitetnih umjetnih drvaca.

Nek nam borovi služe za pošumljavanje, a umjesto njih ukrasimo svoj dom umjetnim borom jednako prirodnog izgleda.