tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Značajne uštede vode i energije uz GROHE rješenja

11 godina s Vama!

Značajne uštede vode i energije uz GROHE rješenja

Foto: GROHE
Vodeći svjetski brend sanitarne opreme stavlja naglasak na racionalno upravljanje resursima

Održivi razvoj, promišljanje o racionalnom korištenju resursa i briga o okolišu danas su, u sjeni rastućih cijena energenata, neizostavno sve povezaniji te su postali sastavnim dijelom svakog kućanstva. Odgovorna potrošnja struje, plina i vode zadatak je svakoga od nas, a ono što nam prvo padne na pamet su jednostavna rješenja, poput isključivanja uređaja iz struje umjesto ostavljanja u stanju pripravnosti.

 

Međutim, jednako učinkovita rješenja mogu se pronaći u kuhinji i kupaonici, o čemu neprekidno promišlja i GROHE, vodeći svjetski brend za kupaonska rješenja i kuhinjsku opremu. Svoj asortiman GROHE neprekidno nadopunjava proizvodima koji u vrijeme visoke cijene energenata naglasak stavljaju na uštedu resursa i njihovo racionalno korištenje.

 

1 Značajne uštede vode i energije uz GROHE rješenja

 

Ovdje je nekoliko profesionalnih savjeta:

  1. GROHE SilkMove ES tehnologija hladnog starta štedi energiju na način da ručica slavine u srednjem položaju nudi samo hladnu vodu, čime se izbjegava nepotrebno korištenje tople vode, uz uštedu energije i bez ugrožavanja udobnosti. Također, kontrolirani protok smanjuje potrošnju vode do 50 posto! Ova komponenta integrirana je u brojne linije GROHE proizvoda, poput GROHE Eurosmart rješenja za kupaonice i kuhinje i donosi male promjene s velikim učinkom.

  2. Tehnologija za smanjenje potrošnje vode do 50 posto nalazi se i u GROHE liniji proizvoda EcoJoy, koja reguliranim protokom reducira potrošnju vode od 10 litara u minuti na nešto više od 5 litara. Posebno dizajniran raspršivač vode, odnosno perlator, osigurava iskustvo jednakog volumena vode kakvo nudi i klasična slavina.

  3. Tuširanje bez grižnje savjesti moguće je zahvaljujući rješenju GROHE EcoButton, koje smanjuje protok vode termostata što rezultira uštedama vode do 50 posto vode, bez kompromisa u kvaliteti tuširanja. Jednostavnim pritiskom na gumb, korisnici mogu povećati volumen vode ako žele. Na ovaj način GROHE nastoji i osvijestiti potrošače o vlastitim postupcima te ih potaknuti na održiviji stil života.

 

Jeste li već započeli štedjeti?