tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Čistim zrakom do jačeg imuniteta

11 godina s Vama!

Čistim zrakom do jačeg imuniteta

Foto: Daikin
Daikin Hrvatska na tržištu je ponudio proizvod kojim se ostvaruje čišći zrak u prostoru. Čistoća zraka postiže se zahvaljujući ionima aktivne plazme i Flash Streamer tehnologiji.

Što je to Flash Streamer tehnologija?

 

Daikinova jedinstvena Flash Streamer tehnologija pražnjenja razgrađuje i uklanja alergene poput plijesni, grinja i peludi, zajedno s neugodnim mirisima. Patentirana tehnologija bori se protiv virusa tako što razgrađuje njihove površinske proteine, a zatim ih uništava oksidacijom, čime oni postaju neučinkoviti i bezopasni.

 

ist_zrak_oneienja Čistim zrakom do jačeg imuniteta

 

Učinkoviti HEPA filter

 

Filter učinkovito skuplja prašinu elektrostatičkim silama. Zahvaljujući svojoj inovativnoj strukturi filter je u stanju pročistiti velike količine zraka i nije podložan začepljenju poput običnih elektrostatičkih filtera.

 

Daikin_Purifier_3 Čistim zrakom do jačeg imuniteta

 

Općenito smo više zabrinuti za globalno zagađenje zraka koje utječe na naše zdravlje. Međutim i dalje mnogo više vremena provodimo u zatvorenom prostoru, zaboravljajući kako unutrašnji zrak često može biti zagađeniji od vanjskog.

 

Daikin pročistači zraka umanjuju simptome alergija uklanjajući čestice prašine, alergene i pelud, a uz to filtriraju 99% bakterija i virusa iz zraka. Njihov snažan i vrlo tih rad ima doseg i do 41 m², a elegantan i kompaktan dizajn lako će se uklopiti u svaki prostor. Zahvaljujući desetogodišnjem vijeku trajanja filtera, troškovi održavanja uređaja izrazito su niski.

 

Daikin_Purifier_2 Čistim zrakom do jačeg imuniteta

Više informacija pronađite ovdje.

 

 

Daikin_Purifier_1 Čistim zrakom do jačeg imuniteta

 

Čist zrak. Jer zdravlje je najvažnije.

 

AIR_PURIFIER Čistim zrakom do jačeg imuniteta