tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

11 godina s Vama!

Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

Osim gotovih ogradnih sistema branda Betafence, Kelava d.o.o. proširio poslovanje na vlastitu proizvodnju metalnih ograda

Nakon 12 godina poslovanja, koje se temeljilo na distribuciji i ugradnji Betafence ogradnih sistema, zadarska tvrtka Kelava d.o.o. proširila je vlastite kapacitete izgradnjom proizvodne hale u Murvici.

 

Svečanim otvorenjem proizvodne hale, uredskih prostora i prodajnog mjesta Kelava d.o.o. 26.8.2022. obilježili su početak rada.

 

Kelava_Betafence_Murvica_11 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

 

U novu su zgradu uselili sa 25ero ljudi, što je značilo nagli skok broja zaposlenih za 15 novih radnika i jednog inženjera strojarstva u vrlo kratkom vremenu.

 

Novom su proizvodnom halom proširili ponudu te osim Betafence gotovih ogradnih sistema proizvode i plastificiraju vlastite željezne ograde. Uz vlastitu proizvodnju pružaju uslugu plastifikacije i za vanjske tvrtke.

 

Kelava_Betafence_Murvica_14 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

 

Na ovaj korak ih je potaknula situacija na tržištu zbog koje je bilo otežano nabavljati materijale te se proizvodnja vlastitih pokazala kao idealno rješenje.

 

Kelava_Betafence_Murvica_5 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

 

-S novim kapacitetima ćemo i širiti ponudu pa ćemo raditi industrijske metalne stolove za škole i vrtiće. Proizvodnja ograda za balkone, terase, objekte i usluga plastifikacije popunili su veliku potrebu na tržištu.-kazao je Tomislav Kelava, direktor tvrtke.

 

Kelava_Betafence_Murvica_8 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta

Tomislav Kelava

 

Investicija ovog projekta vrijedi 19 milijuna kuna. S projektom su se natjecali i za sredstva EU, no ostali su na rezervnoj listi zbog nedostatka novaca ministarstva. Ipak, vjeruju kako će svoje buduće planove širenja ispuniti uspješnom alokacijom EU sredstava.

 

Kelava_Betafence_Murvica_17 Lokalnom proizvodnjom Kelava odgovorio na potrebe tržišta