tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Potražite inspiraciju za uređenje doma uživo na Ambienti

11 godina s Vama!

Potražite inspiraciju za uređenje doma uživo na Ambienti

AMBIENTA, 49. međunarodni sajam namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održat će se od 13. do 16. listopada na Zagrebačkom velesajmu.

Novosti iz drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje predstavit će se kroz zanimljive i komplementarne teme isprepletene u jednu zaokruženu cjelinu: Namještaj i unutarnje uređenje, Design Zona, Građenje i opremanje, Art Fair i Horeca.

 

Ambienta_2 Potražite inspiraciju za uređenje doma uživo na Ambienti

 

Ambienta je kroz godine postala utjecajno okupljalište značajnih profesionalaca iz drvno prerađivačke industrije i industrije namještaja (proizvođača, stručnjaka, dizajnera, znanstvenika, poslovnih ljudi, krajnjih potrošača i specijaliziranih medija). Sudjelovanje na sajmu je prilika za izravni kontakt sa vodećim imenima branše.

 

Na sajmu sudjeluje više od sto izlagača i suizlagača iz Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Italije, Danske, Njemačke i Austrije.

 

Ambienta_3 Potražite inspiraciju za uređenje doma uživo na Ambienti

 

Pored izlagačkog segmenta uz predstavljanje noviteta i inovacija u pripremi je tematski cjelovit stručni i edukacijski program. Održat će se dvodnevni skup Hrvatske komore arhitekata „Konferencija o standardima arhitektonskih usluga“ te predavanje stručnjaka Energetskog instituta Hrvoje Požar na trenutno aktualnu temu kako uštedjeti energiju u kućanstvu i predstavljanje aplikacije pomoću koje građani mogu odabrati učinkoviti uređaj kao i stručni skup Hrvatskog planinarskog saveza na temu Gradnja u planinama.

 

Partner sajma je Talijansko hrvatska gospodarska komora koja će između ostalog za vrijeme trajanja sajma organizirati i okrugli stol uz prisustvo renomiranih arhitekata.

 

Ambienta_4 Potražite inspiraciju za uređenje doma uživo na Ambienti

 

Ako tražite inspiraciju za uređenje ili redizajn vašeg doma, dolazak na Ambientu pruža odlične prilike i brojne pogodnosti. Posjetite paviljon 5 Zagrebačkog velesajma!

 

Zadovoljstvo izlagača i posjetitelja sajmom AMBIENTA najbolje ćete predočiti kroz sljedeću reportažu.

 

Više informacija potražite na web stranici i društvenim mrežama.