tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

11 godina s Vama!

Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

Foto: Marin Gospić
U Zadru predstavljen novi koncept i rebranding novouređenog salona Perfecta Dreams

Zadarski salon namještaja za spavaću sobu postoji već trinaest godina, kroz to vrijeme mijenjao se prostor i kvadratura, a danas ponovno gledamo Perfectu Dreams u najbogatijem izdanju i s punim potencijalom baš kao na početku priče. Na dva kata moderno uređenog salona uživajte u isprobavanju najvažnije opreme u vašem domu, one koja će vas pripremiti da uđete svježi u novi dan.

 

Perfecta_otvorenje_12 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

Na Relji, u Zrinsko Frankopanskoj 18 potpuno preuređen salon opremljen je najnovijim izborom kreveta iz linije Mix & Match, točnije svi se kreveti mogu kombinirati upravo prema željama, potrebama i ukupnom budgetu kupca.

 

Perfecta_otvorenje_15 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

-Perfecta Dreams ima osam salona u Hrvatskoj na koje smo jako ponosni, nalaze se u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Zadru. Ovaj novouređeni zadarski salon jedan je novi trenutak, osim što smo preuredili salon, ujedno smo i predstavili novi koncept koji zovemo Mix & Match. U ovoj godini pokrenuli smo i novi komunikacijski sustav, školovali smo osoblje te uveli niz inovacija  u samom asortimanu i prodajnom procesu, a ono što ubrzo slijedi je nova web stranica. Otvaranje ovog novouređenog salona predstavlja rođenje nove Perfecte Dreams koja je i do sada bila vrlo uspješna, a intencija nam je da budemo - još bolji, istaknuo je Damir Matijević, predsjednik Uprave i regionalni direktor za jugoistočnu Europu.

 

Perfecta_otvorenje_10 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

Perfecta_otvorenje_2 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

Kristina Bošnjak, direktorica maloprodaje istaknula je kako se Zadar i Perfecta Dreams jako vole. -Jako sam ponosna na Perfectu, a Zadar je uvijek bio perjanica Perfecte i slovio je kao posebno mjesto za kupnju gdje dolaze oni koji znaju što žele, koji ne dolaze samo u kupovinu već traže jedan doživljaj kupnje. Ja bih rekla da se Perfecta i Zadar vole i zašto to ne bismo proslavili? Sve je ovo nastalo kao interna ideja, a naša je dizajnerica Tea Tadej osmislila ovaj lijepi prostor.- zaključila je Kristina Bošnjak.

  

Perfecta_otvorenje_16 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

Perfecta_otvorenje_5 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova

 

Perfecta_otvorenje_8 Zadarska Perfecta Dreams postala primamljiva baza snova