tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 U tijeku prijave za GROHE X SUMMIT 2023

11 godina s Vama!

U tijeku prijave za GROHE X SUMMIT 2023

Foto: Aaron Burden, Unsplash
Zanimljiva predavanja stručnjaka iz različitih sektora i industrija pod zajedničkom temom "Briga za vodu"

U terminu od 07. ožujka do 09. ožujka 2023. godine održava se GROHE X Summit na njihovoj platformi za digitalno iskustvo. Tema ovog trodnevnog događaja je „Briga za vodu”, što je ujedno i ideal na kojem se temelji GROHE brend. Na Summitu dijelit će se razmišljanja gostujućih stručnjaka iz širokog spektra djelatnosti i iskustva.

Svaki dan Summita bit će posvećen zasebnoj temi: Prvoga dana razgovarat će se o urbanizaciji i budućnosti življenja. Drugog dana razmotrit će se održivost i zgrade budućnosti. Finalno, trećeg dana, tema će biti zdravlje, dobrobit te mnogi načini na koje voda poboljšava naše živote.

 

Dan 01   07.03.2023 Kada mjesto zovemo domom – danas i sutra

 

Dan 02   08.03.2023 Kako možemo učiniti zgrade održivijima?

 

Dan 03   09.03.2023 Voda kao iskustvo – nova svjesnost

 

GROHE X Summit je prilika se pokrenu razgovori i čuju razmišljanja stručnjaka iz različitih zemalja te širokog raspona djelatnosti primjerice umjetnosti, medicine, arhitekture, akademske zajednice, politike i mnogih drugih. Organizatori izražavaju nadu da će svi sudionici pronaći za sebe mnogo zanimljivih tema koje će ih potaknuti na daljnju raspravu i suradnju za bolje sutra.

 

Detalje o GROHE X Summitu, GROHE X predavanjima glavnih govornika, panel raspravama, Masterclass i Fact Snacks te točne termine kada se interesantna Vam tema može pogledati potražite na poveznici, na kojoj se istovremeno može izvršiti registracija za sudjelovanje.

 

Najava_GROHE_X_Summita U tijeku prijave za GROHE X SUMMIT 2023

Foto: Grohe