tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kava za sva vaša osjetila pripremljena kod kuće

11 godina s Vama!

Kava za sva vaša osjetila pripremljena kod kuće

Foto: WMF
Predstvaljamo WMF Perfection CP800L, liniju potpuno automatiziranih espresso aparata. Intuitivno sučelje omogućuje da memorirate napitke koje želite i tako uvijek pijete svoju savršenu kavu

WMF je dugi niz godina strastveno posvećen stvaranju besprijekornih automatiziranih aparata za kavu. Jedna od WMF-ovih perjanica je serija aparata CP800L koji dan za danom kreiraju bogat okus i aromu kave savršeno prilagođene vašem ukusu.

 

WMF DOUBLE-THERMOBLOCK tehnologija svaki puta daje bogate i aromatične rezultate na savršenoj temperaturi posluživanja. Taj će vam aparat omogućiti da memorirate napitke koje upravo vi želite i pri tome pripremite svoju omiljenu kavu. Za to je zaslužno jednostavno, intuitivno sučelje zaslona osjetljivog na dodir zahvaljujući kojem i njegovim prilagodljivim postavkama i profilima vaša kava može biti upravo onakva kakvu želite. Svi omiljeni napitci su vam nadohvat ruke: cappuccino, latte macchiato, americano i još mnoga druga.

 

S nizom pametnih značajki koje zaokružuju paket—uključujući i dva programa samočišćenja, besprijekornu mliječnu pjenu i još mnogo toga—otkrijte kvalitetu na razini bariste. Iskustvo pripreme kave kakvo do sada kod kuće još nikada niste imali. Biti će to pravo otkriće kave kao niti jedno drugo!

 WMF_PERCECTION_CP856 Kava za sva vaša osjetila pripremljena kod kuće

Za dugotrajne performanse, iznimnu higijenu i optimalnu praktičnost, pobrinuti će se samočisteća jedinica za kuhanje, samočisteći sustav za pripremu mlijeka i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa.

 

Liniju espresso aparata WMF Perfection predstavljaju modeli: CP850D, CP853D i CP856D. Razlike između osnovnog modela CP850D i preostala dva modela CP853D i CP856D su minimalne i svode se na razliku u boji, broju ugrađenih programa i korisničkih profila te priboru za pripremu napitaka s mlijekom (samo za CP853D i CP856D).

 

Potražite WMF seriju CP800L espresso aparata u vama najbližoj HOME & COOK Premium trgovini u Zagrebu ili Splitu.