tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Ne kupujte namještaj, iznajmite ga!

11 godina s Vama!

Ne kupujte namještaj, iznajmite ga!

Foto: Karla Jurić
Namještaj ne morate kupiti već ga možete iznajmiti, a evo i kako

Opremanje hotela, vila, apartmana i kuća za odmor nikada nije bilo jednostavnije – renomirani hrvatski proizvođač namještaja ERA grupa ima u ponudi mogućnost najma namještaja i opreme. Već dugi niz godina ovaj domaći brend posjeduje eko markicu ERA eco label koja jamči da je namještaj i oprema interijera dugotrajna i izrađena u skladu sa strogim ekološkim pravilima. To je bio i razlog što je osmišljen koncept najma namještaja kako bi se turističkim i drugim poslovnim objektima omogućila jednostavnija nabava vrhunskog, kvalitetnog namještaja.

 

_MG_0232a_1 Ne kupujte namještaj, iznajmite ga!

 

„Željeli smo da u turističkim i drugim poslovnim objektima u Hrvatskoj bude kvalitetan i zdrav namještaj te da ti prostori budu ugodni za boravak ljudi. U investicijskim projektima, najčešće je slučaj da se sredstva potroše do trenutka kada se nabavlja namještaj i oprema i jednostavno se nema mogućnost nabave dugotrajnog i lijepog namještaja, nego se poseže za jeftinim proizvodima s jamstvom trajanja od godinu ili dvije. Mi tržištu možemo ponuditi iznimno dugotrajan namještaj izrađen u suradnji s dizajnerima i arhitektima, bilo da se radi o proizvodima iz našeg proizvodnog programa ili onima koji su rađeni po mjeri i potrebi projekta.“, rekao nam je Drago Veselčić, vlasnik ERA grupe.

 

ERA_NOVE7 Ne kupujte namještaj, iznajmite ga! 

Najam namještaja moguće je ugovoriti od jedne do pet godina i nakon što protekne taj period, namještaj se može zadržati ili vratiti bez naknade. Najam se obračunava mjesečno ili tromjesečno i taj iznos, uvećan za PDV knjiži se direktno na trošak.

 

Ovo je odlična prilika jer nema hipoteke niti bankovnih zavrzlama, namještaj i oprema se otplaćuju iz poslovanja i nije potrebno ulagati sredstva nego ih se može prenamijeniti za daljnje poslovanje.

 

ERA_NOVE4 Ne kupujte namještaj, iznajmite ga!

 

„ERA grupa je društveni poduzetnik i svojim poslovanjem nastoji pozitivno djelovati u tri segmenta: očuvanju okoliša, razvoju zajednice u kojoj posluje i promociji društvenog poduzetništva“, pojasnili su nam ovi domaći proizvođači namještaja. To znači da se namještaj i oprema mogu češće mijenjati , a nema ni zaduženosti vidljive u bilanci.

 

Mjesečni najam namještaja za opremanje hotelske sobe je oko 65 eura, što jasno pokazuje koliko prednosti ostvaruju svi oni koji se odluče za ovakav vid nabave.

 

Buduća kretanja svih industrija bit će bazirana na proizvodima koji se mogu iznajmiti umjesto da se kupuju, što će značiti povratak kvalitetnim i dugotrajnim proizvodima i uštedi resursa. ERA je tim putem već krenula kroz omogućavanje najma namještaja poduzećima, obrtnicima i malim iznajmljivačima.

 

Više informacija o ovoj iznimnoj ponudi, možete dobiti putem maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Lenta_element2_A4 Ne kupujte namještaj, iznajmite ga!