tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Inspirirajte se unikatnim opločnicima za vaš dom

11 godina s Vama!

Inspirirajte se unikatnim opločnicima za vaš dom

Foto: Wienerberger
Semmerlock donosi jedinstveni Umbriano za uređenje vanjskih površina

Često čujemo da nešto ima visoku vrijednost jer je unikat. Unikat predstavlja nešto jedinstveno. Unikat podrazumijeva predmet koji je potpuno specifičan, koji svaki put kada ga pogledamo djeluje novo i drugačije, predmet kojem se divimo. Objekt koji je nemoguće zamijeniti cijenimo puno više, stoga mnoštvo ljudi voli unikate. Pejzaži talijanske regije Umbrije inspirirali su proizvođače u osmišljavanju Umbriano opločnika iz Semmelrock asortimana koji će zadovoljiti najviše kriterije dizajna. Jedinstveni proizvodi uvijek su traženi jer nikada ne izlaze iz mode pa upravo iz tog razloga, ne čudi kako kupci često traže proizvode koji će njihov dizajn učiniti jedinstvenim.

 

U nastavku doznajte što Umbriano opločnik čini tako posebnim.

 

Ne postoje dva jednaka Umbriano opločnika

 

Sam pogled na ovaj opločnik odaje dojam da se radi o površini prirodnog granita. Naime, svaki je opločnik jedinstveno prošaran. Ne postoje dva proizvoda s istim rasporedom granitnih zrnaca u površini. Proizvodni proces, koji je posebno razvijen za Umbriano, jedinstven je i međunarodno patentiran.

 Umbriano_granitno_sivo_bijela Inspirirajte se unikatnim opločnicima za vaš dom

 

Veliki izbor formata i boja

 

Umbriano je također vrlo ekskluzivan proizvod. Razlog je zavidno velik izbor formata i boja. Također, ravne linije i forma bez faze (ruba) zadovoljavaju najviše kriterije dizajna. Proizvod je dostupan u tri atraktivne boje: granitno sivoj, granitno bež i granitno antracit boji. Tako zapravo imate granitni opločnik ili ploču sa svim prednostima betonskih proizvoda.

 

Lijep, ali i praktičan

 

Umbriano, osim što je specifičan po unikatnom dizajnu, u potpunosti je „zaokruženi“ proizvod. Ugodan oku, ali i praktičan u svakodnevnom životu. Umbriano je otporan na sol i smrzavanje, a održavanje je i više nego jednostavno zahvaljujući Semmelrock Protectu. Preciznije govoreći, beton za ovaj proizvod dodatno se hidrofobira te postaje otporan na upijanje vode pa tako i na upijanje mrlja, što rezultira lakšim čišćenjem površina.

 Umbriano_oplonici Inspirirajte se unikatnim opločnicima za vaš dom

 

Umbriano opločnike pogledajte u Semmelrockovom izložbenom vrtu u Ogulinu gdje tijekom svibnja i lipnja možete dobiti i dodatni promotivni popust za kupovinu Umbriano opločnika ili ploča. Kako sve ne bi ostalo samo na riječima, donosimo nekoliko primjera okućnica koje je upravo Umbriano opločnik učinio jednostavno posebnima. Inspirirajte se i saznajte više na wienerberger.hr.