tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Tvornica u Pićnu najbolja ROCKWOOL tvornica u svijetu

11 godina s Vama!

Tvornica u Pićnu najbolja ROCKWOOL tvornica u svijetu

Istarska tvornica najbolja u grupaciji

Tvornici kamene vune ROCKWOOL iz Pićna prošli tjedan uručena je prestižna nagrada za tvornicu s najboljim rezultatima u 2022. godini. Svake godine ROCKWOOL Grupa, koja ima 51 tvornicu diljem svijeta od kojih su 39 tvornice kamene vune, dodjeljuje na temelju godišnjih rezultata dvije nagrade: tvornica s najboljim rezultatima i tvornica koja je pokazala najbolje poboljšanje u jednoj godini. Ovim nagradama Grupa želi odati priznanje svim zaposlenicima u tvornici koji svakodnevno ulažu veliki napor i vještine kako bi kvalitetnim proizvodima zadovoljili sve veće zahtjeve na tržištu.

 

IST_FM_team Tvornica u Pićnu najbolja ROCKWOOL tvornica u svijetu

 

Upravo je tvornica kamene vune iz Pićna na susretu svih direktora tvornica osvojila prvo mjesto kao tvornica s najboljim rezultatima u prošloj godini, ispred drugoplasirane tvornice Caparosso u Španjolskoj i trećeplasirane Grand Forks iz Kanade.

 

Prilikom preuzimanja nagrade na svečanosti u Neuburgu u Njemačkoj, direktor tvornice Aleks Fonović je istaknuo: „Ova prestižna nagrada veliki je uspjeh i rezultat našeg zajedničkog truda i timskog rada svih naših kolegica i kolega koji svoju ulogu shvaćaju ozbiljno i svoj posao obavljaju savjesno i predano. Čestitam im na ovom velikom uspjehu.“

 

Factory_of_the_Year_Award Tvornica u Pićnu najbolja ROCKWOOL tvornica u svijetu

 

Tvornica s najboljim poboljšanjem u 2022. proglašena je tvornica u Bohuminu u Češkoj dok je drugoplasirana u toj kategoriji tvornica Moss iz Norveške, a trećeplasirana iz Neuburga u Njemačkoj.