tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

11 godina s Vama!

Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

Foto: AMBIENTA
Sve je započelo davne 1973. godine, a nastavlja se i dalje, od 26. rujna do 1. listopada u proširenom izdanju.

I nakon 50 godina Sajam Ambienta ove jeseni na Zagrebačkom velesajmu! Sve je započelo davne 1973. godine, a nastavlja se i dalje, od 26. rujna do 1. listopada u proširenom izdanju.

 

Sinergijski efekt zajedničkog nastupa tijekom 6 dana rezultirat će s čak 5 sajamskih projekata na jednom mjestu. Zajedno s našim partnerima ArhiBau.hr i Zagreb Design Week, Zagrebački velesajam će otvoriti čak osam paviljona na više od 18.000 kvadrata. Priču o unutarnjem i vanjskom uređenju, namještaju, dizajnu, arhitekturi, urbanizmu, graditeljstvu te održivom razvoju, zaokružujemo sajmom umjetnina Art Zagreb te sajmom Hotel&Gastroteh, ugostiteljsko-hotelijerskom opremom HoReCa programa, koji se tematski i sadržajno nadovezuje na Ambientu.

 

Sajam_Ambienta_Zagrebaki_velesajam_11 Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

 

Reprezentativan i bogat izložbeni program upotpunjen je prezentacijama, konferencijama, izložbama, stručnim skupom arhitekata, ali i brojnim eventima do kasnih večernjih sati.

 

Sajam Ambienta idealna je platforma za predstavljanje snage i potencijala domaće industrije, uz prezentaciju inozemnih brandova kroz komplementarne tematske cjeline: Namještaj i unutarnje uređenje, Produkt Dizajn Zona, Građenje i opremanje te trendovi uređenja eksterijera.

Ovako udruženi očekujemo preko 25.000 posjetitelja te Vas pozivamo da budete dio najznačajnijeg poslovnog događaja u regiji.

Radno vrijeme sajma je od 11:00 do 20:00 sati, a svih događanja na otvorenom do ponoći. Cijena jedinstvene ulaznice iznosi 7 eura / 52,73 kn.

 

Sajam_Ambienta_Zagrebaki_velesajam_06 Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu

 

Uz kupnju ulaznice pripremili smo i bogatu nagradnu igru za posjetitelje.

U utorak, 26. rujna ulaz je besplatan za sve posjetitelje.

 

Osigurajte svoje mjesto na vrijeme, budite i vi dio jubilarne 50. Ambiente te iskoristite popust za raniju prijavu.

Više informacija potražite na www.zv.hr ili na zv.ambienta(at)zv.hr

 

Dolaziš i ti?

 

Sajam_Ambienta_Zagrebaki_velesajam_12 Jubilarna 50. Ambienta na Zagrebačkom velesajmu