tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Stephan Blieweis novi je direktor EVN Croatia Plin d.o.o.

11 godina s Vama!

Stephan Blieweis novi je direktor EVN Croatia Plin d.o.o.

Stephan Blieweis, direktor EVN Croatia Plin d.o.o
Foto: EVN
EVN Croatia Plin u Dalmaciji posluje od 2009. godine, gdje na temelju koncesije gradi plinsku distributivnu mrežu

Stephan Blieweis novi je direktor EVN Croatia Plin d.o.o. Na mjesto direktora EVN Croatia Plin d.o.o. imenovan je s mjesta voditelja Odjela trgovanja energijom EVN Grupe, pozicije koju će i dalje nastaviti obnašati. Tvrtku u Hrvatskoj će voditi zajedno s Peterom Zarubom koji je član Uprave EVN Croatia Plin od siječnja 2017.

 

Svojim velikim iskustvom u energetskom poslovanju EVN-a doprinijet će daljnjoj plinofikaciji Dalmacije i Like te povećanju broja privatnih i poslovnih korisnika.

 

Diplomirao je 2005. na bečkom Fakultetu ekonomije i poslovnog upravljanja. EVN-u se pridružio 2013. kada je počeo raditi u Odjelu nabave energije (Energy Procurement Department). U sklopu EVN-a obnašao je rukovodeće funkcije u nabavi i trgovanju, a prije dolaska u EVN iskustvo je stekao u kompanijama u poslovima trgovanja energentima i drugim dobrima na azijskom i europskom tržištu.

 

EVN Croatia Plin u Dalmaciji posluje od 2009. na području Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Ličko-senjske županije gdje na temelju koncesije gradi plinsku distributivnu mrežu.