tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

11 godina s Vama!

Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

Foto: Jysk
Svakog ljeta pa tako i ovog, JYSK predstavlja svoje Nordic Mood novitete, živopisnu kolekciju dekoracija koja širi radost i optimizam.

Vaza sa skulpturalnim oblicima od stakla u plavo ružičastim nijansama, umjetna biljka aloe vere s crvenkastim cvjetovima te svijetli ukrasni jastuk izvezen poljskim cvijećem sve su to veseli detalji koje nam donose ljeto u dom.

 

 

Nordic_mood_Jysk_6 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja 

Živahan i razigran osjećaj izvire iz nove kolekcije Nordic Mood, koja je od sada dostupna u JYSK trgovinama kao i putem webshopa JYSK.hr.
Paleta boja fokusirana je na plavu, ružičastu te boje mente, pijeska i žute. Ove tople boje obilježavaju ljeto koje svi tako volimo i stvaraju osjećaj ugodnog doma. U kombinaciji s nijansama bijele i sive, kao i prirodnim materijalima, kolekcija nudi uravnotežen i ugodan ambijent.

 

Nordic_mood_Jysk_2 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

 


Dizajnerski proizvodi nastali su kao rezultat igre između nepravilnih oblika i mekih linija, poput vaze TORMUND, koja dobro funkcionira kao samostalni ukras, ali i kad je ukrašena cvijećem, dok pruge na svijećnjaku MARK daju malo razigranosti i stvaraju lijep kontrast u kombinaciji s plavom bojom BALDUR svijeća.

 

Nordic_mood_Jysk_1 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

 

Nordic_mood_Jysk_5 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

 

Prugasti retro jastuk, nekoliko suhih cvjetova i craft keramičke šalice pastelnih boja, dovoljni su za onaj poznat osjećaj ugode pri pogledu na svoj dobro rashlađen dnevni boravak.

 

Prirodni materijali poput drveta manga i pruća igraju ulogu u nekoliko novih proizvoda, kao što je praktična i estetski zanimljiva ukrasna košara FRITLEV. Prirodu lijepo oponaša i umjetno, suho cvijeće RALF koje je dostupno u dvije boje. Smeđe nijanse na ukrasnim jastučićima, kao i kaki staklo na vazi ROY asociraju na zemlju i jednostavnost dok nasuprot tome, minimalističko postolje s prozirnom glazurom, SIGMUND, podiže cvijet ili neku drugu dragu dekoraciju na neke nove visine.

 

Nordic_mood_Jysk_4 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

 

Nordic_mood_Jysk_3 Nordic Mood kolekcija iz Jyska unosi radost ljetnih boja

 

Proizvodi iz nove Nordic Mood kolekcije dostupni su u JYSK trgovinama i na JYSK.hr u ograničenom izdanju.