tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe

11 godina s Vama!

Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe

Sustav pisoara Geberit s keramikom Selva i integriranim uređajem za aktiviranje ispiranja pisoara 
Foto: Geberit
Fleksibilnost je odlika novog sustava pisoara Geberit: idealno rješenje moguće je za gotovo svaki zahtjev i građevinski projekt. Sveobuhvatan asortiman proizvoda znatno pojednostavljuje planiranje, ugradnju i održavanje sustava pisoara.
Geberit predstavlja središnje elemente novog sustava pisoara  - dvije  keramičke izvedbe bez ruba Preda i Selva. Njihova unutarnja geometrija savršeno odgovara glavi za raspršivanje – koja je također novost – čime se postiže optimalno ispiranje pisoara, čak i pri najmanjoj količini vode od 0,5 litara.

Obje su keramičke vanjštine raspoložive u tri verzije – s uređajem za upravljanje ispiranjem pisoara integriranim u keramiku, s odvojenim uređajem za ispiranje i za rad bez imalo vode. Integirani uređaj za upravljanje ispiranjem – još jedna Geberitova inovacija – nalazi se na lako dostupnom mjestu ispod keramike, što značajno smanjuje posao održavanja. Sifon i glava za raspršivanje također su smješteni s lakim održavanjem na umu – neometan pristup omogućen im je u svakom trenutku bez skidanja keramičke vanjštine. 

Neograničena fleksibilnost

Sustav pisoara Geberit nudi sanitarnim projektantima i instalaterima mogućnost primjene optimalnog rješenja u svakoj građevinskoj situaciji. Od ekonomičkog ispiranja vodom do hibridnog načina rada, koji se može pojedinačno isprogramirati, ili rada bez imalo vode – sve su opcije moguće. To je zbog toga što su svi elementi međusobno kompatibilni i pažljivo usklađeni.

Keramike bez ruba

Nove Geberitove pisoarne keramike Preda i Selva dizajnirane su u studiju Christopha Behlinga u Londonu. Nemaju rubova, što smanjuje učestalost čišćenje, poboljšava higijenu i sprječava stvaranje neugodnih mirisa. Unutarnja geometrija osmišljena je kako bi ispiranje bilo optimalno i pri minimalnoj količini vode, ali radi tiho i bez prskanja i kad se koriste veće količine vode.
Unatoč jednoličnom dizajnu, razlike između oba modela odmah su vidljive. Dok model Preda ima tanji izgled zahvaljujući kompaktnijim dimenzijama, Selva ostavlja rubusniji, čvršći dojam. Oba su modela keramike raspoloživa i za rad bez vode.


Glava za raspršivanje koja štedi vodu
 
Glava za raspršivanje savršeno je prilagođena sofisticiranoj unutarnjoj geometriji keramike. To znači da se može postići optimalno ispiranje pisoara – već s 0,5 litre vode. Još manja potrošnja vode može se ostvariti namještajući postavke na pojedinačno prilagodljive programe za ispiranje, poput inteligentnog ispiranja u intervalima. Čišćenje i demontiranje glave za raspršivanje dječja je igra – sve je lako dostupno u samo par jednostavnih koraka.


Tehnologija fleksibilnih sifona

Geberit nudi dva različita rješenja za sifone. Usisni sifon osmišljen je za standardnu količinu vode za ispiranje, dok hibridni sifon omogućuje potpunu funkcionalnost i pri upotrebi male količine vode ili u sustavima bez vode, zahvaljujući inovativnoj dijafragmi. Oba sifona lako se vade iz keramike, pružajući izravan pristup odvodnoj cijevi.
Adapter sifona omogućava da se hibridni sifon koristi i u keramikama drugih proizvođača, što znači da korisnici mogu uživati u prednostima Geberitove tehnologije a da i ne zamijene svoj keramički pisoar.


Inovativno upravljanje ispiranjem pisoara

U novorazvijenom integriranom uređaju za upravljanje ispiranjem, kompaktan uređaj za upravljanje nalazi se u stanici za punjenje ispod keramike. Osim elektronike za upravljanje, uređaj uključuje i napajanje i elektromagnetski ventil. Geberit nudi tri različite mogućnosti napajanja – električno, baterijsko ili samoodrživo, uporabom integriranog generatora. Naknadno prebacivanje s električnog napajanja na baterije ili samoodrživo napajanje moguće je u bilo kojem trenu.
Praktična stanica za napajanje omogućuje jednostavan pristup uređaju za upravljanje, koji se može ukloniti i popraviti jednim potezom. Zahvaljujući funkciji automatskog zaustavljanja vode, dovod vode ne mora se unaprijed isključivati pa je neprekidan rad susjednih pisoara zajamčen.
Oni koji odaberu već provjerene odvojene uređaje za upravljanje s aktivacijskom pločom i dalje imaju mogućnost odabira između različitih ručnih i bezkontaktnih modela.


Štedljiv i jednostavan za održavanje

U sustavima pisoara Geberit svi su elementi dizajnirani tako da koriste što manje vode i da budu međusobno usklađeni od najsitnijih detalja. Zahvaljujući niskoj potrošnji resursa i mogućnosti napajanja uređaja za upravljanje iz samoodrživog izvora energije koji je neovisan o struji i baterijama, pisoari zadovoljavaju najstrože standarde održive gradnje.
Međutim, to ne znači da su učinjeni ikakvi kompromisi po pitanju higijene. I čišćenje i održavanje lako je i jednostavno, budući da su vodonosni elementi poput glave za raspršivanje vode, sifona i odvodne cijevi na dohvat ruke.


Slike sustava pisoara GeberitPreda_i_Selva Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe
Elegantne keramike pisoara Preda (lijevo) i Selva (desno), opremljene glavom za raspršivanje i integriranim uređajem za upravljanje ispiranjem.integrirani_uredaj_za_upravljanje Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe
Novorazvijeni integrirani uređaj za upravljanje nalazi se ispod lako dostupne stanice za punjenje ispod keramike pisoara.Preda_straznja_strana Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe
Uredna unutrašnjost – pogled na stražnju stranu novog pisoara Preda. Stanica za napajanje s integriranim uređajem za ispiranje nalazi se ispod. Visina sifona može se podesiti bez alata.sifon_na_pisoarima_Geberit Novi Geberit sustav pisoara za sve vaše potrebe
Sifon na pisoarima Geberit dovoljno je velik i daje izravan pristup sustavu odvodnje. Keramika pisoara ne mora se skidati radi servisa.Za više informacija, molimo kontaktirajte:
Geberit prodaja d.o.o., Podružnica Zagreb: 01/386 78 00, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.


Publisher:
gradimozadar.hr