tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Besplatan gradimozadar.hr magazin već treću godinu sa Vama!

11 godina s Vama!


Besplatan gradimozadar.hr magazin već treću godinu sa Vama!

Foto: gradimozadar.hr
Izašao je novi broj gradimozadar.hr magazina proljeće 2016
Obavještavamo Vas da je izašao novi broj gradimozadar.hr magazina - proljeće 2016. Tim povodom u subotu 16.04. i ponedjeljak 18.04., u periodu od 09.00 do 13.00 h, moći ćete besplatno preuzeti svoj primjerak magazina na Narodnom trgu u Zadru, a od ponedjeljka 18.04. ćete ga moći preuzeti i na kiosku Hofman u ulici Borelli 4, te u gradimozadar.hr uredu na adresi Miroslava Krleže 3c.

Osim što možete doći po svoj primjerak magazina, ovaj put iskoristite priliku te nam na gradimozadar.hr pultu postavite pitanje iz područja građevine, arhitekture, uređenja i energetske učinkovitosti, a mi ćemo pronaći odgovor na Vaše pitanje u roku od 7-10 dana te ga objaviti na portalu www.gradimozadar.hr!

Glavna tema novog broja gradimozadar.hr magazina urbani je identitet pojedinih dijelova grada Splita čiji pravac određuje moderna arhitektura Ive Radića. Također, uz našeg stalnog kolumnista, inženjera i sudskog vještaka Vladimira Macana, koji se u ovom broju osvrće na aktualnosti u rušenju Zadra, pridružuje nam se i iskusan urbanist, arhitekt Vjekoslav Pavlaković, koji će nam nastojati predočiti tijek urbanog razvoja grada Zadra.

Čitajte i druge zanimljive teme koje donose naši stalni stručni suradnici: Arhitektura plus, blogerica Željka Kolak, Marija Stagličić, Marija Šarušić, Biljana Pažin, Agenti.hr, Filip Babić te portal Archi-living.com.

Uz pet godina postojanja gradimozadar.hr portala već treću godinu izlazi i istoimeni magazin koji je za sve zainteresirane građane potpuno besplatan te ga besplatno šaljemo na adrese primatelja diljem Hrvatske!

Vidimo se u subotu i ponedjeljak na trgu od 09.00 h!