tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 PRVA STILISTICA UREDA U HRVATSKOJ

11 godina s Vama!

PRVA STILISTICA UREDA U HRVATSKOJ

Maja Kauzlarić sa stiliziranjem ureda ima sve više posla. U suradnji s mrežom poslovnih žena Women in Adria osmislila i set uredskog pribora.

Maja Kauzlarić prva se u Hrvatskoj počela baviti stiliziranjem ureda.

Do prije pet godina radila je u zdravstvu, no potreba da svojim talentima i vještinama pruži više slobode, potakla ju je da otvori agenciju Cvijet kreativa koja se bavi organizacijom događaja i uređenjem. Prepoznavši njezino oko za lijepo i organizacijske sposobnosti, poslovni su je suradnici počeli angažirati i za uređenje ureda. Tako je, zapravo slučajno, u Hrvatsku donijela profesiju koja je na zapadu već dobro poznata, te proširila ponudu svojih usluga.

„Uz malo truda svaki ured uspješno može spojiti estetiku i funkcionalnost. Mnogi se ne osjećaju ugodno u prostoru u kojem borave najveći dio dana, a s manjkom inspiracije i koncentracije opada im i motivacija za radom. Zato treba proučiti osobnost djelatnika i tome prilagoditi izgled ureda. Iako se pritom trebaju poštivati najvažnije arhitektonske smjernice, prostora za personaliziranje ureda ima napretek. To podrazumijeva izbor namještaja, uredskog pribora i dekorativnih predmeta“, ističe Maja Kauzlarić.

Maja-Kauzlari-1 PRVA STILISTICA UREDA U HRVATSKOJ

Budući da su korisnice njezinih usluga većinom žene, posebnu pažnju pridaje izboru detalja. Među najvažnije svrstava biljke. Naime, biljke djeluju umirujuće što pri radu smanjuje razinu stresa, a ako se korisnica ureda ne može brinuti o živoj biljci niti nabavljati svježe rezano cvijeće, Maja Kauzlarić preporučuje nabavku umjetnog cvijeća koje se danas teško razlikuje od stvarnog.

Kako u Hrvatskoj nije pronašla odgovarajući izbor dodataka za organizaciju uredskog pribora, prva hrvatska stilistica ureda udružila se s mrežom poduzetnica i poslovnih žena Women in Adria i napravila elegantan uredski set koji uključuje pretince za dokumente i sitnice te stalke za olovke i pisma. Setovi dolaze u tri boje, a upravo se osmišljavaju i proizvodi za dopunu te linije proizvoda.

Usluge stiliziranja ureda trenutačno najviše koriste žene koje rade iz kućnih ureda, no Maja Kauzlarić se nada da će važnost funkcionalnog, ali pritom i estetski ugodnoga radnog okruženja prepoznati i veće tvrtke te korporacije.

Uredski_set_Maje_Kauzlari PRVA STILISTICA UREDA U HRVATSKOJ

Publisher:
gradimozadar.hr