tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 MIELE KOMPAKTNI UGRADBENI HLADNJAK ZA VINO

11 godina s Vama!

MIELE KOMPAKTNI UGRADBENI HLADNJAK ZA VINO

Miele hladnjak za vino
Foto: Miele
Gosti dolaze u neočekivani posjet. Nudi se piće. Može čaša vina? I ovdje situacija postaje napeta: Vino se mora donijeti iz podruma ili iz smočnice – i nije uvijek na pravoj temperaturi. Praktično i elegantno rješenje dolazi u obliku novog uređaja za hlađenje vina Miele: uređaj nije mnogo veći od mikrovalne pećnice, s lakoćom se uklapa čak i u najmanje kuhinje, a poglede privlači i u dnevnom boravku.
S visinom od samo 45 cm, vinski hladnjak KWT6112IG ed/cs – da predstavimo proizvod punim imenom - i dalje pruža dovoljno prostora za 18 boca vina. To je više nego dovoljno za malu količinu odabranih vina za ugodne večeri kod kuće.

Miele_hladnjak_za_vino_3 MIELE KOMPAKTNI UGRADBENI HLADNJAK ZA VINO
U hladnjak stanu čak i boce šampanjca, zato što se razmak i smjer rešetki niše može prilagođavati bocama (FlexiFrame Plus). Dvije od tri niše mogu se razvući, a praktičnosti pridonosi uredan raspored zajedno s LED rasvjetom i magnetskim rubom polica na koji se kredom mogu ispisati nazivi vina.

Miele_hladnjak_za_vino_2 MIELE KOMPAKTNI UGRADBENI HLADNJAK ZA VINO
Zahvaljujući svome jednostavnom dizajnu temeljenom na toniranom staklu, nehrđajućem čeliku i crnom stražnjem okviru, ovaj uređaj za vino Miele PureLine dizajna lijepo se uklapa u sofisticirani namještaj i opremu. To je dodatno naglašeno mehanizmom za otvaranje bez ručki Push2open: Na dodir prsta, vrata se lagano otvaraju, omogućujući potpuno otvaranje vrata povlačenjem kako biste dodali ili uklonili boce. Vrata se zatvaraju jednako nježno i automatski (SoftClose mehanizam) kako bi se spriječilo tresenje boca.

Miele_hladnjak_za_vino MIELE KOMPAKTNI UGRADBENI HLADNJAK ZA VINO
Uređaj je dizajniran tako da apsorbira vibracije, a, na samo 34 dB, tih je poput šapta. Filtar s aktivnim ugljenom sprječava širenje neugodnih mirisa. Jednostavno i jasno korisničko sučelje koristi elektronsko upravljanje na dodir (TouchControl). Raspon temperature kreće se od + 5 ° C do + 20 ° C. Uređaj ima A + razred energetske učinkovitosti.
Publisher:
gradimozadar.hr