tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 RADIONICA „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“

11 godina s Vama!

RADIONICA „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“

BOSCH radionica
Foto: BOSCH
SUVAG uz potporu tvrtke BSH kućanski uređaji d.o.o. proslavlja svoju 55 obljetnicu.
Tvrtka BSH kućanski uređaji d.o.o. organizirala  je u vrtiću poliklinike SUVAG  radionicu kuhanja pod nazivom „Kako pripremiti zdravi obrok“. Radionica je održana za djecu koja svaki dan u vrtiću SUVAG-a  provedu između pet do šest sati radi rehabilitacije sluha i govora. Radionicu je za njih vodio poznati šef kuhinje Vladimir Šajnović, vlasnik zagrebačkog restorana Cheflja.

BOSCH_1 RADIONICA „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“
Djeca su uživala pripremajući svoj zdravi obrok uz pomoć svog šefa, stručnog osoblja  Poliklinike i djelatnika tvrtke Bosch. Na taj su način uz igru usvojila i nova znanja o važnosti zdrave  prehrane, a usput su se i zabavljala  kuhajući i pomažući pripremiti zdravo jelo.

BOSCH_3 RADIONICA „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“
Ove godine poliklinika SUVAG slavi 55 godina postojanja i tvrtka BSH kućanski uređaji  tim je povodom odlučila  donirati dječjem vrtiću Poliklinike SUVAG kućanske uređaje koji će omogućiti pripremanje zdravih i kvalitetnih obroka za njihovu djecu.

BOSCH_4 RADIONICA „KAKO PRIPREMITI ZDRAVI OBROK“
Donaciju je Ravnateljici Poliklinike SUVAG,  gospođi Adindi Dulčić predao Direktor tvrtke BSH kućanski uređaji, gospodin Eduard Slunjski.
Publisher:
gradimozadar.hr