tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 TRIBINA "ODRŽAVANJE I KORIŠTENJE ZELENIH POVRŠINA U ZADRU"

11 godina s Vama!

TRIBINA "ODRŽAVANJE I KORIŠTENJE ZELENIH POVRŠINA U ZADRU"

Održavanje i korištenje zelenih površina u Zadru
Foto: gradimozadar.hr
Udruga „Eko-Zadar“ poziva građane/ke da svojim prisustvom podrže javnu raspravu na tribini „Održavanje i korištenje zelenih površina u Zadru“, koja će se održati 27. listopada 2016. (četvrtak) u Gradskoj knjižnici Zadar s početkom u 18h.
Udruga „Eko-Zadar“ tribinu organizira u sklopu projekta „Zeleni telefon: Javi, pitaj, sudjeluj“, čiji je cilj educirati i potaknuti građane i građanke grada Zadra na aktivno sudjelovanje u rješavanju okolišnih problema te uputiti na mogućnosti suradnje i komunikacije s nadležnim institucijama. Potaknuti učestalim prijavama na Zeleni telefon koje se tiču kategorije “zelenilo”, ali i aktualnim pitanjem zadarskih platana u Ulici Ruđera Boškovića, namjera tribine je održati javnu raspravu o mogućnostima održavanja i korištenja zelenih površina u gradu Zadru.

plakat-tribina
Na tribinu su pozvani predstavnici Upravnih odjela Grada Zadra (razvitak otoka i zaštita okoliša, komunalne djelatnosti, prostorno uređenje i graditeljstvo), Nasadi d.o.o., Društvo arhitekata Zadar, predstavnici građanskih inicijativa koje su aktivne po pitanju zelenih površina, predstavnik akademske zajednice, te predstavnica servisa Zeleni telefon Zadar. U cilju zajedničke komunikacije u rješavanju problema okoliša, kao i iznalaženja mogućih rješenja u očuvanju zelenog fonda grada Zadra, nadamo se Vašem odazivu.
Publisher:
gradimozadar.hr