tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU

11 godina s Vama!

IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU

Kuća na brijegu
Svetonedeljski Brijeg rezidencijalni je dio i zona zaštićenog krajolika, s prekrasnim vizurama, gdje možete uživati u pogledu na Zagreb, Medvednicu, Sloveniju, Samobor i Samoborsko gorje.
Pri vrhu brijega, na kraju vrlo kratke i gotovo skrivene ulice, na zemljištu veličine cca 2500m2, nalazi se vikendica.

HAZ2_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Jedinstvena pozicija poput ove pruža velike mogućnosti kako iskoristiti ono najbolje u predivnom zelenilu prirode,a da pritom zadržite mir i potpunu privatnost, te uživate u veličanstvenom pogledu danju i noću, smješteni nedaleko od centra grada.

pogled_iz_kue_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Osnovni koncept i ideja vodilja bila je u ambijent uklopiti modernu, ekskluzivnu i multifunkcionalnu kuću pogodnu za stanovanje, ali i povremeni boravak, te odmore s društvom, prijateljima, poslovnim partnerim.

Iskoristiti potencijale parcele koja funkcionalno trenutno ne udovoljava potrebama suvremenog življenja, kao ni novim idejama i željama. Naglasak je stoga stavljen na kvalitetu i raznolikosti sadržaja za odmor i relaksaciju, te stvaranje mjesta ugode, komfora i hedonizma.

Brijeg_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Koncept pruža mogućnost da kuća funkcionira kao jedna cjelina, ali i kao dvije zasebne jedinice u prizemlju i na katu, svaka sa svojim ulazom uz mogućnost odvojenosti i privatnosti ili interakcije i zajedničkog druženja.

cesta_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Kuća je otvorena prema prirodi, razinama prilagođena kosini terena. Velikim staklenim stijenama maksimalno je iskorišten prekrasan pogled  koji se pruža s parcele.

HAZ1_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Na razini prilaza cestom nalazi se djelomično ukopana etaža s ulazom, garažama, pomoćnim prostorijama, praonicom, spremištem. Na nivou prizemlja nalaze se tri spavaće sobe, svaka sa svojom kupaonicom, te veliki zajednički prostor s raznim sadržajima za druženje i opuštanje -  blagovanje uz roštilj i kuhinju, bar, jacuzzi mini pool, veliki tv, te prostor saune s tuševima.

Pomične staklene stijene uz bazen direktno ga povezuju s terasom/sunčalištem, te okolnim terenom. Na katu je smješten stan sa izvojenim spavaćim traktom – 'master bedroom', kupaonica s jacuzzijem za dvoje, garderoba, interni hodnik.

HAZ_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Veliki zajednički prostor čini kuhinja, blagovanje i dnevni boravak te sjedenje uz tv i kamin, koji su pozicionirani na masivnom zidu. Staklene stijene se mogu potpuno rastvoriti stvarajući jednu cjelinu s terasom s koje se pruža veličanstveni pogled.

SV IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Svaki od stanova /etaža/ ima zaseban ulaz sa vanjske strane putem prilaza i stubišta. S unutarnje strane putem stubišta i staklenim bešumnim liftom.

krov_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Okoliš je također koncipiran tako da se maksimalno prilagođava topografiji terena, od glavnog ulaza na parcelu, vožnje idiličnom prilaznom cestom, do šetnje putevima i stepenicama na prostranoj livadi i njenim padinama uz raznolikost zelenila i sadržaja.

U vrtu je smještena pitoreskna kućica s roštiljem i terasom.

kuica_s_rotiljem_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Uspinjača, u transparentnom staklu, dodana je kao mogućnost komfora i zabave, te 'panoramski' prijevoz uz brijeg od ulaza na parcelu do gornje etaže.

Pored parkinga nalazi se zanimljiv prolaz, tunel kroz brijeg, koji vodi do lifta te se spušta do razine parkinga, pružajući dodatnu mogućnost  prilaza kući.

Lift_na_brijegu_Custom IDEJNI PROJEKT KUĆE NA SVETONEDELJSKOM BRIJEGU
Sve je podređeno relaksaciji, ugodi, komforu i hedonizmu. Kako za povremene boravke, tako i za visokokvalitetno suvremeno stanovanje u idiličnom okruženju.