tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 EVN zemni plin – pristupačan i prirodan odabir

11 godina s Vama!

EVN zemni plin – pristupačan i prirodan odabir

Foto: gradimozadar.hr
Udobnost, ekonomičnost, ekološka prihvatljivost i sigurnost, glavne su prednosti korištenja EVN zemnog plina
EVN zemni plin pristupačan je i atraktivan energent za svako kućanstvo koje želi smanjiti svoje energetske troškove i osigurati osjećaj ugodnosti tijekom cijele godine.

Dostupnost i komfor

Iako priključenje na plinsku mrežu zahtjeva određeno početno ulaganje, korisnici plina dobivaju izvor energije koji je uvijek dostupan, a time i najvišu razinu komfora po atraktivnoj cijeni.
„Osim što je dostupan neograničeno, zemni plin je, za razliku od drugih energenata poput drva, najčišći i cjenovno najpovoljniji, pogotovo nakon zadnjeg sniženja njegove cijene za 16 posto. Cijena zemnog plina u kategoriji kućanstvo iznosi 0.28 kn/kWh dok je cijena samog priključka 5.500,00 kuna bez PDV-a. Inače, budući  korisnici mogu izbjeći dodatne troškove tako da prilikom renoviranja ili izgradnje novog objekta pripreme unutarnji dio instalacije za centralno grijanje. Kada ishode dozvolu za priključenje objekta na mrežu, trebaju samo ugraditi plinski dio instalacije i spojiti se na trošilo“, savjetuju u EVN-u Croatia.

Informiranje zainteresiranih korisnika

Energetska tvrtka je 2010. dobila koncesiju za izgradnju plinskog distribucijskog sustava u Zadarskoj županiji, 2012. započela je opskrba prvih korisnika u Zadru, a do sada je izgrađen 41 kilometar plinske mreže u Zadarskoj županiji. U EVN-u izražavaju zadovoljstvo dosadašnjim tijekom plinofikacije:
„Naši korisnici su kućanstva, poslovni korisnici i javni sektor, među kojima su dječji vrtići, sportski centri, praonice rublja, hoteli i kućanstva. Neki od njih plin koriste i za hlađenje, što je sve popularnije. Naš plan je spojiti što više korisnika na već izgrađenu plinsku mrežu, uključujući i Opću bolnicu Zadar, koja je već napravila projektnu dokumentaciju.

Cilj je omogućiti korištenje zemnog plina svim zainteresiranim korisnicima u gradu Zadru

„Iz tog razloga održavamo kontakt sa svim zainteresiranim korisnicima, nastojimo im kroz različite komunikacijske aktivnosti približiti prednosti korištenja plina kao energenta te im objasniti korake koje moraju poduzeti da bi se priključili na plinsku mrežu. Primjera radi, broj kućanstava koji je potreban da bi se plinovod položio u ulici ovisi o nekoliko čimbenika, a najvažnija je ekonomska isplativost “, naglašavaju u EVN-u.

EVN također poziva građane da se za sve dodatne informacije obrate njihovom prodajnom timu pozivom na besplatni info telefon 0800 820 820 ili upitom na email Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Publisher:
gradimozadar.hr