tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

11 godina s Vama!

GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

Foto: GROHE
Vodeći svjetski proizvođač prvoklasnih sanitarnih instalacija i generalni sponzor festivala predstavio glavnu nagradu kao i najnovije kolekcije
To je najveći skup međunarodne arhitektonske zajednice i najveće arhitektonsko natjecanje na svijetu: Dobitak nagrade na Svjetskom festivalu arhitekture (WAF) smatra se izvrsnim poticajem karijere na međunarodnom polju arhitekture.

GROHE kao generalni sponzor ovogodišnjeg Svjetskog festivala arhitekture s ponosom podržava ovaj važan događaj devetu godinu zaredom te će uručiti glavnu nagradu za „Građevinu godine”. U tvrtki su osobito sretni što GROHE sponzorira dva nominirana projekta: U kategoriji Dovršenih stambenih zgrada “Living Levels” koju je projektirao nps tchoban voss na rijeci Spree. I Grand Tower Frankfurt koju je projektirao Magnus Kaminiarz & Cie, u kategoriji Rezidencijalni projekti budućnosti.

GROHE je najbolji svjetski proizvođač prvoklasne sanitarne opreme s prirodno jakim vezama sa svjetskom arhitektonskom i dizajnerskom zajednicom. Proizvodi ujedinjuju nagrađivani dizajn i najsofisticiranije tehnologije s najkvalitetnijim materijalima. Mnogi vodeći developeri i GROHE partneri pridružit će se na ovom godišnjem spektaklu arhitekture i uživati u druženju s istaknutim stručnjacima iz branše. 

Grohe_Essence_Chrome_Mood3_High_res_Custom GROHE na Svjetskom festivalu arhitekture 2016.

Na popularnoj lokaciji u berlinskoj Areni GROHE će također predstaviti svoje najnovije kolekcije i inovacije, koje predstavljaju novu razinu u dizajnu kupaonica. Bit će predstavljene uzbudljive nove varijacije GROHE ESSENCE, pa je to prilika da se iz prve ruke dobije dojam o Sensiji, luksuznoj seriji tuševa kao i o asortimanu rješenja za filtriranje vode naziva GROHE Blue® Home i GROHE Red koja vodu iz slavine pretvaraju u svježu ili kipuću vodu.

Dopredsjednik odjela za dizajn tvrtke GROHE Michael Seum predstavit će proizvode.

Posjetitelji također mogu pokupiti novi GROHE časopis prepun zanimljivih članaka o arhitekturi, dizajnu interijera, luksuznim putovanjima i vodi. Upoznajte se s jednim od najuzbudljivijih stambenih projekata u Njemačkoj. Saznajte kako GROHE pomaže da pustinja na Srednjem istoku procvjeta radeći na projektima zaštite vode. I saznajte kako ronilac na dah igra ulogu dadilje kitovima i uči svijet o vodi. 

Kao i prethodnih godina, GROHE je sponzor Nagrade za najbolju zgradu godine. Nagradu će pobjedničkoj praksi uručiti glavni izvršni direktor tvrtke GROHE Michael Rauterkus. GROHE također sponzorira nagrade za kategorije Hotel i slobodno vrijeme, Stambene i Rezidencijalne zgrade.
Publisher:
gradimozadar.hr