tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

11 godina s Vama!

Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

Prekrasna vila za odmor uz more
U blizini starog masleničkog mosta, u Posedarju, nalazi se vikend naselje Bolići-Čiker sa prekrasnim šljunčano-pjeskovitim plažama, bogato vruljama koje su prirodno stanište dagnji i orada.

iz_zraka Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

Upravo je na ovom prostoru smještena i prekrsana vila za odmor. Ako ste željni mira, tišine, uživanja u moru i prekrasnom vrtu, te pripadajućim terasama s pogledom prema pučini, ova će vila zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam pravo mjesto za uživanje i odmor.

villa_donatela Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

Kako je ljeti najveći akcent na boravak na otvorenom, najviše pažnje pri uređenju posvećeno je upravo vrtnom dijelu te prekrsanim opuštajućim terasama, a dodatna pogodnost natkrivenih terasa krije se u mogućnosti korištenja istih i u vrijeme kišnih dana.

kuhinja_villa Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

Vlasnica vile Ivančica Krnčević, sama je uređivala objekt, pa je tako osmislila rustikalni izgled kuhinje, opremila terase, a mozaik na terasi u prizemlju njezino je autorsko djelo. Vlasnica se pritom odlučila koristiti prirodne materijale odabravši drvo, kamen, ciglu, keramiku, dok je uređenje soba prepustila sinu.

vrtni Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju

Odlučite li se odmoriti upravo ovdje sasvim sigurno ćete više nego često uživati u morskim delicijama poput dagnji i oradi, kuhajući ih na prostranom štednjaku rustikalne kuhinje obitelji Krnčević, te uživajući uz kapljicu domaćeg vina s pogledom prema pučini.

pogled_iz_vile Vila Donatella smještena prvi red uz more u Posedarju
Publisher:
gradimozadar.hr