tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Snaga, tišina i štedljivost EcoSilence motora Bosch perilica

11 godina s Vama!

Snaga, tišina i štedljivost EcoSilence motora Bosch perilica

Foto: Bosch
EcoSilence Drive motor
Motor koji radi i radi i radi i to s 10 godina jamstva*
Jedinstveni inverterski motor EcoSilence Drive odlikuje se dugim radnim vijekom i iznimno tihim i štedljivim radom. Sve to zahvaljujući inovativnom trajnom magnetu.

MCIM00403816_C7539_WAY32890_ROntgen_noGreen_Custom Snaga, tišina i štedljivost EcoSilence motora Bosch perilica

U svim novim perilicama rublja serija 4,6 i 8 ugrađen je ECO SILENCE DRIVE motor. Motor novih perilica rublja BOSCH osiguran je jamstvom u trajanju od 10 godina*.

Snažan
Za perilice rublja razvijen je jedan od najučinkovitijih motora: EcoSilence Drive™. Umjesto ugljenim četkicama koje okretljivi rotor motora opskrbljuju električnom energijom rotor je opremljen iznimno snažnim trajnim magnetom.

Štedljiv
Perilice rublja s motorom EcoSilence Drive™ zaslužile su novu najbolju oznaku na području energije učinkovitosti: A+++. To znači da su do 32%** štedljivije od uređaja koji spadaju u razred energetske učinkovitosti A. Bez ugljenih četkica konačno ni u motoru nema više usporavajućeg trenja. Tako motor EcoSilence Drive™ može svu svoju energiju bez gubitaka upotrijebiti za pogon perilice rublja.

Izdržljiv
Trenje uzrokuje stvaranje topline, što loše utječe na motor. Budući da nema ugljenih četkica, inverterski motor EcoSilence Drive™ ne može se pregrijati ni istrošiti. Proizvođač svoje tvrdnje potvrđuje i jamči s deset godina garancije.

Tih
Tamo gdje ugljene četkice više ne uzrokuju trenje, nema ni suvišne buke motora. To motor EcoSilence Drive™ čini jednim od najtiših motora u njegovu razredu i najbolji je dokaz da je manje-više.

* Za 10-godišnje jamstvo na motor perilica rublja potrebna je registracija na internetskoj stranici u roku od 8 tjedana od dostave uređaja!
Publisher:
gradimozadar.hr