tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 GROHE Blue Home najbolja inovacija u kuhinji 2017.

11 godina s Vama!

GROHE Blue Home najbolja inovacija u kuhinji 2017.

Foto: © Jochen Kratschmer
Prestižna nagrada „Golden Award Best of the Best” svečano dodjeljena na sajmu Ambiente u Frankfurtu
Korisnici su glasali da je GROHE Blue Home najbolja inovacija u kuhinji 2017. godine. Nagrada će svakako imati posebno mjesto za ovog proizvođača sanitarne opreme s obzirom na to da se sastoji od nominacije stručnog žirija i završnog glasanja korisnika, koji imaju posljednju riječ. Nakon što je polučio najbolje rezultate u kategoriji „kuhinjskih sudopera i slavina” inovativni i visokofunkcionalni sustav za vodu GROHE Blue Home zaslužio je prestižnu nagradu „Golden Award Best of the Best”. 

ZZH_T31455B11_000_01_Custom GROHE Blue Home najbolja inovacija u kuhinji 2017.

„To je fantastičan uspjeh za GROHE Blue Home. Svi naši proizvodi osmišljeni su imajući na umu korisnika i oni istinski unapređuju ljudske živote. Iznimno se ponosimo činjenicom da su korisnici prepoznali naš trud i dali nam ovu prestižnu nagradu”, rekao je Michael Rauterkus, glavni izvršni direktor tvrtke Grohe AG. Nominirani proizvodi ocjenjeni su prema sedam kriterija: jednostavnost korištenja/funkcionalnost, prednosti proizvoda, inovacija, dizajn, materijali, ergonomija i ekologija. GROHE Blue Home polučio je uvjerljive rezultate po svim točkama. Ovaj moderan sustav za pitku vodu opskrbljuje filtriranom i hlađenom vodom na tri razine gaziranja izravno iz namjenske slavine kuhinjskog sudopera, pa nema više potrebe za industrijskim punjenjem vode, vožnjom do prodavaonica pića i nošenjem teških sanduka vode. Ugljični otisak korisnika moguće je smanjiti za oko 61 posto u odnosu na vodu u bocama.

Svečana dodjela nagrada upriličena je na sajmu Ambiente, vodećem sajmu robe široke potrošnje u Frankfurtu. Oko 200 uzvanika prisustvovalo je događaju 11. veljače, čime je obilježena jedanaesta godišnjica inicijative LifeCare za nagradu za najbolju ovogodišnju inovaciju u kuhinji. Vrhunska kvaliteta sustava za vodu GROHE Blue Home tako je potkrijepljena i ovim prestižnim pečatom kvalitete, koji potrošačima služi kao nezavisni i pouzdani vodič.
Publisher:
gradimozadar.hr