tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Novi Bosch mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju

11 godina s Vama!

Novi Bosch mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju

Foto: Bosch
Na kongresu Mobilni svijet 2017. predstavljen novi Boschev mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju, koji pretvara svaku površinu u virtualno korisničko sučelje
Uz visokoprecizni mikroelektromehanički (MEMS) skener BML050, Bosch Sensortec proširuje svoj postojeći asortiman optičkim mikrosustavima. Skener sadržava dva mala MEMS zrcala za projekciju lasera u RGB bojama na bilo koju površinu radi stvaranja projicirane slike. BML050 je kompaktan i energetski učinkovit, što ga čini idealnim za uređaje s ograničenim prostorom i napajanjem.

Bosch_laserski_skener_2 Novi Bosch mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju
Bosch Sensortec proširuje svoj asortiman optičkim mikrosustavima

MEMS skener proizvođača Bosch Sensortec temelji se na poznatoj i robusnoj tehnologiji jezgre smještenoj u kompaktnim modulskim pakiranjima na razini pločica. U jezgri našeg sustava nalaze se dva neovisna, hermetički učahurena MEMS zrcala za skeniranje, koja su optički poravnata za brzu i jednostavnu integraciju. Bosch Sensortec pruža referentni dizajn projektora koji je spreman za uporabu i uključuje izvor RGB svjetlosti.

Bosch_laserski_skener_1 Novi Bosch mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju
Referentni dizajn sustava BML050 čini ga robusnim i kompaktnim rješenjem koje se lako integrira  


Novi mikroskener BML050 može pretvoriti bilo koju površinu u virtualno korisničko sučelje. Rješenje virtualnog korisničkog sučelja uređaju daje jedinstvenu vlastitu osobnost, omogućujući interakciju tehnologije s ljudima. Tako se omogućuje složena, intuitivna i praktična interakcija uređaja u cilju spajanja njihovih funkcija s našim svakodnevnim životom. BML050 omogućuje stvaranje preciznog korisničkog sučelja na zahtjev za međusobno povezani svijet interneta stvari (IoT), npr. za kućanske aparate, tablete i društvene robote. 

Novi Bosch mikroskener BML050 za interaktivnu lasersku projekciju
Interaktivna laserska projekcija
Publisher:
gradimozadar.hr