tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Grad Zadar potiče kupnju energetski učinkovitih proizvoda i sustava

11 godina s Vama!

Grad Zadar potiče kupnju energetski učinkovitih proizvoda i sustava

Foto: Viessmann
Grad Zadar osniva Lokalnu potrošačku grupu Zadar koja će građanima osigurati kupovinu energetski učinkovitih proizvoda i sustava po tržišno povoljnijim uvjetima
Raspisan je Javni poziv svim zainteresiranim instalaterima i trgovcima sustava za grijanje i hlađenje te ostalih kućanskih uređaja i izolacijskih materijala za uključivanje u EU projekt FIESTA putem Lokalne potrošačke grupe Zadar.

Lokalnu potrošačku grupu Zadar čine instalateri i trgovci koji će građanima omogućiti ostvarivanje kupovine po ponuđenim povoljnijim uvjetima: sustava za grijanje i hlađenje i kućanskih uređaja A+++ energetskog razreda, sustava obnovljivih izvora energije, izolacijskih materijala i usluga za poticanje mjera energetske učinkovitosti (postavljanje toplinske izolacije vanjske ovojnice, ugradnja energetski učinkovite stolarije, ugradnja sustava za grijanje i hlađenje A+++ energetskog razreda i sustava obnovljivih izvora energije).

Instalateri i trgovci se mogu uključiti u Lokalnu potrošačku grupu Zadar potpisivanjem obrasca Iskaza interesa koji se može preuzeti na Internet stranici Grada Zadra, www.grad-zadar.hr ili osobno u prostorijama Grada Zadra, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Brne Krnarutića 13/III, soba 20 i 21.

Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo Grada Zadra objavio je ovaj javni poziv u sklopu EU projekta FIESTA – Families Intelligent Energy Saving Targeted Actions (Promicanje inteligentnih energetskih ušteda u obiteljima) 

Uključivanjem u Lokalnu potrošačku grupu Zadar, Grad Zadar će instalaterima i trgovcima omogućiti promociju putem:
-Internet stranice Grada Zadra www.grad-zadar.hr 
-Facebook stranice ''FIESTA projekt – Zadar''
-radionica, događanja i promotivnih predstavljanja Projekta
-medija u okviru informiranja o projektnim aktivnostima.

Sve dodatne informacije u svezi Javnog poziva mogu se dobiti telefonski na 023/208-043 i 023/208-054, na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili osobno u prostorijama Grada Zadra, Upravni odjel za prostorno uređenje i graditeljstvo, Brne Krnarutića 13/3, soba 20 i 21.
Rok za prijavu je 5. svibnja 2017. godine.

Više informacija saznajte ovdje: Grad Zadar
Publisher:
gradimozadar.hr