tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Relax Adria 2017

11 godina s Vama!

Relax Adria 2017

Foto: TurizamInfo
Specijalizirani sajam opreme za bazene, wellness, fitness, plaže i uređenje terasa i okoliša u periodu 30.03.-01.04.2017.
Nakon prošlogodišnjeg uspješnog prvijenca, Relax Adria i ove godine u Opatiju dovodi vodeće dobavljače bazenske opreme i bazena, opreme za wellness, fitness centre u turističkim objektima, opreme za plaže, te svih alata, materijala i usluga za uređenje okoliša.

Izlagački program sajma usmjeren je poduzetnicima u turizmu: hotelijerima, iznajmljivačima obiteljskog smještaja, vlasnicima vila i pansiona, koncesionarima plaža, arhitektima i dizajnerima, no i svima ostalima koji razmišljaju o uređenju okoliša.

ZAM_1360 Relax Adria 2017
U sklopu sajma održavaju se i zanimljiva predavanja

Na sajmu Relax Adria kao izlagači nastupaju najeminentnije hrvatske tvrtke, njih više od 70, a usko specijalizirani segment izlagačkog programa garancija je posjetiteljima da će zaista naći sve na jednome mjestu, od početnih ideja do mogućnosti finalne realizacije.
Trendovi, noviteti, inovacije, kvaliteta. Sve na jednom mjestu.

Tijekom tri dana trajanja Sajma, u ključnom terminu kada su pripreme za sezonu najintenzivnije, posjetitelji će imati prilike upoznati se s najnovijim tehnologijama, opremom i trendovima. Osim samog izlagačkog dijela Sajma, posjetitelji se mogu priključiti popratnim događanjima i predavanjima, koja će se održavati u sklopu Sajma.

ZAM_0737 Relax Adria 2017
Na sajmu su prisutni stručnjaci koji će vam na licu mjesta dati sve potrebne informacije

Relax Adria održava se u opatijskoj Sportskoj dvorani Marino Cvetković, a na Sajmu se očekuje više od 3,000 posjetitelja.

Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje koji se prethodno prijave za posjet. Za prijavu su potrebne svega dvije minute vremena, pa Vas pozivamo da to učinite putem sljedećeg linka:
Publisher:
gradimozadar.hr