tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Kako zaštiti kućanstvo od šteta uzrokovanih vodom?

11 godina s Vama!

Kako zaštiti kućanstvo od šteta uzrokovanih vodom?

Foto: GROHE
GROHE Senzor za vodu reguliran s pomoću aplikacije sprječava štetu u kućanstvu uzrokovanu vodom
GROHE Sense i GROHE Sense Guard najnovija su inteligentna rješenja tvrtke GROHE za pametni dom. Pametni senzor za vodu GROHE Sense prati razinu vlage, otkriva istjecanje vode i u slučaju problema smjesta upozorava kućevlasnike, dok se GROHE Sense Guard ugrađuje u glavnu vodovodnu cijev te omogućuje prekid dovoda vode u slučaju puknuća neke cijevi. Oba se rješenja temelje na revolucionarnoj pametnoj tehnologiji, zahvaljujući kojoj ih je moguće pratiti i regulirati s pomoću najnovije aplikacije GROHE ONDUS.

Šteta uzrokovana vodom koja se može spriječiti
GROHE Sense i GROHE Sense Guard osmišljeni su za bavljenje problemom štete u kućanstvima uzrokovane vodom koja je, prema anketi koju je ranije ove godine provela tvrtka GROHE, podcijenjen rizik. Polovica kućanstava u Europi barem je jednom pogođena štetom uzrokovanom vodom, što je uvelike nadmašilo pretpostavke sudionika. Prema prethodnom izvješću Udruge njemačkih osiguravatelja 93 % takvih slučajeva moglo se spriječiti. Budući da GROHE uvijek nastoji osigurati da kupci uživaju u korištenju vode, razvoj inteligentnih uređaja za praćenje i sprječavanje štete uzrokovane vodom logičan je sljedeći korak u inovaciji proizvoda.

Inovativni proizvodi za pametniju budućnost
GROHE Sense pametni je senzor za vodu. Lako se postavlja na pod te otkriva poplavljivanje i prati temperaturu i razinu vlage u prostoriji. Više uređaja u različitim prostorijama u kući može se upotrebljavati za trenutačno obavješćivanje kućevlasnika o bilo kakvim problemima da bi mogao na vrijeme reagirati.

GROHE_sustav_za_kontrolu_vode_3 Kako zaštiti kućanstvo od šteta uzrokovanih vodom?
GROHE Sense pametni je senzor za vodu koji otkriva poplavljanje

GROHE Sense Guard pametni je mehanizam za regulaciju vode koji otkriva rizik od zamrzavanja, mikro istjecanja i puknuća cijevi. Kada ga profesionalni instalater ugradi u središnju vodovodnu cijev kuće, korisnik s pomoću tog uređaja može automatski prekinuti dovod vode u slučaju puknuća neke cijevi. Čak ni zaboravljena otvorena slavina više neće ostati nezamijećena!

GROHE_sustav_za_kontrolu_vode_2 Kako zaštiti kućanstvo od šteta uzrokovanih vodom?
GROHE sense guard može automatski prekinuti dovod vode u slučaju puknuća neke cijevi

Inovativni sustav za zaštitu od vode temelji se na bežičnoj LAN tehnologiji industrijskog standarda, a regulira se s pomoću aplikacije GROHE ONDUS, središnjeg dijela sustava GROHE Sense. Pruža najvišu razinu zaštite od vode, omogućujući stalno praćenje i regulaciju uređaja GROHE Sense i GROHE Sense Guard, bilo gdje i bilo kada. Korisnici primaju upozorenja kada u njihovom domu nastane problem s vodom te mogu prekinuti dovod vode s pomoću aplikacije i uređaja GROHE Sense Guard da spriječe veću štetu. Osim toga, aplikacija sadržava značajku koja korisnicima omogućuje praćenje potrošnje vode u svojem kućanstvu.

upravljki_sustav_grohe_ Kako zaštiti kućanstvo od šteta uzrokovanih vodom?
LAN tehnologijom vrši se kontrola sustava

Opušteno i bez strepnje
Oštećenja uzrokovana vodom iz vodovodnog sustava najčešći su oblik štete u kućanstvima. Kada nastane oštećenje uzrokovano vodom, poželjno je što prije popraviti svu štetu, no popravci mogu trajati tjednima, ako ne i mjesecima. Stoga je prevencija najbolje rješenje. Zato su stručnjaci iz GROHEa razvili sustav za zaštitu od vode GROHE Sense, kako biste mogli bezbrižno uživati u danu, dok se GROHE Sense i Sense Guard brinu o vašem domu.
Publisher:
gradimozadar.hr