tr?id=1052675661447439&ev=PageView&noscript=1 Projektirajte ekološki odgovorno, profitabilno i zdravo okruženje!

11 godina s Vama!

Projektirajte ekološki odgovorno, profitabilno i zdravo okruženje!

Foto: LEED USGBC
Edukacija LEED v4 Building Design and Construction (BD+C) Rating System - jednodnevni tečaj
Budite korak ispred i osigurajte svoje mjesto u zelenim investicijskim projektima. Educirajte se i postanite konzultant za LEED te sudjelujte u projektima diljem svijeta!

Hrvatski savjet za zelenu gradnju organizira LEED v4 Building Design and Construction (BD+C) Rating System - jednodnevni tečaj, biti će održan u Zagrebu 10. svibnja 2017., u prostorijama Hrvatskog inženjerskog saveza, Berislavićeva 6, Zagreb. LEED v4 tečaj će obuhvatiti praktične aspekte rada na LEED projektima, uključujući i proces certifikacije, naknada, troškova, udovoljavanje konzultantskim zahtjevima i najbolje prakse iz cijelog svijeta! Edukaciju će održati Vessela Valtcheva-McGee, predavač s velikim iskustvom iz područja internacionalnih projekata. Sve dodatne informacije, koje uključuju prijavnicu i program, potražite ovdje!

LEED® je građevinski sustav rangiranja dizajniran od strane Američkog savjeta za zelenu gradnju. Kada je bio lansiran, LEED je bio prvi nacionalni sustav takve vrste u svijetu, a sada ima preko 100 različitih sustava certificiranja u zemljama diljem svijeta. Cilj i svrha LEED programa i edukacije je jačanje i razvoj tržišta zelene gradnje kroz aplikacije bazirane na “consensus-based” standardima i pružanju jasnog kriterija za mjerenje utjecaja na zgrade tijekom i nakon gradnje. LEED® "pruža neovisnu, provjeru od strane trećih osoba da je građevinski projekt ekološki odgovoran, profitabilan i pruža zdravo okruženje za život i rad." Općenito LEED® 2009 Rating System nudi četiri moguće razine certificiranja od mogućih 110 bodova: certificirana (40-49), Srebrna (50-59), Zlatna (60-79), i Platinum razina (80 ili više). Bodovi se dodjeljuju u 6 kategorija: Održivo okruženje, efikasno korištenje vodnih resursa, energija i atmosfera, materijali i resursi, kvaliteta unutarnjeg prostora, inovacije i dizajn.

Kontakt: Hrvatski savjet za zelenu gradnju /  385 1 4886 296 / Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Publisher:
gradimozadar.hr